سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

اولین نشست هم اندیشی و دیدار سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین با رؤسای شهرستانهای استان قزوین

نشست هم اندیشی با حسین براتی سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین با رؤسای شهرستانهای آوج، بویین الزهرا، تاکستان، اقبالیه، البرز و آبیک در دفتر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد.

ارشاد قزوین

به گزارش خبرگزاری موج قزوین، در این نشست که با حضور رؤسای شهرستانها و سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزارشد،در ابتدای جلسه رؤسای شهرستانها ضمن خیرمفدم ‌و خوش آمدگویی به سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد به معرفی شهرستان و ظرفیتهای فرهنگی و هنری پرداختند.

در این نشست چالشها و مشکلات هر شهرستان  مطرح شد تا در نیمه دوم سال با توجه به برنامه طراحی شده در حوزه ی فرهنگ و هنر و توانمندی هر شهرستان به مسائل مربوط شهرستانهای استان پرداخته شود که در نیمه ی دوم سال شاهد پررونق بودن بخش فرهنگ و هنر در استان باشیم.

در ادامه ی این نشست حسین براتی سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد استان، بعد از صحبتهای روسای شهرستانها و آشنایی با رؤسای شهرستانها بیان کردند که برای اینکه فضای فرهنگی و هنری استان شرایط مطلوب و عالی داشته باشد نیاز به یک برنامه داریم که این برنامه با هم فکری و هم اندیشی رؤسای شهرستانها و همکاران اداره کل اتفاق خواهد افتاد.وی در ادامه گفت:در سه سطح شورای عالی ،شورای مدیران و شورای اداری،جلسه تشکیل خواهیم داد که تمام مسائل فرهنگ و هنر را بررسی کنیم و برگزاری این جلسات در سه سطح مختلف باعث میشود که از روند کاری که حوزه ی فرهنگ و هنر در هر جای استان رخ می دهد مطلع باشیم و با این هم پوشانی میتوانیم برنامه اجرایی نیمه دوم سال ۱۴۰۲ را در کنار هم پیش ببریم.

سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین خاطر نشان کرد : که در نیمه ی دوم سال بودجه شهرستانها باید با توجه به فصل ۵ مشخص شود.

براتی به این نکته اشاره کرد که داشتن برنامه و طراحی برنامه برای روند کار بسیار حائز اهمیت است که ما وظایف خودمان را برای اهالی فرهنگ و هنر استان انجام بدهیم ، تا فضای فرهنگی و هنری را مدیریت کنیم و برای مدیریت این بخش لازم هست که ارتباط خوبی با رسانه های خبری و صدا و سیما داشته باشیم و ظرفیتهای فرهنگی و هنری استان را معرفی کنیم.

با ایجاد فضای سالم و هدفمند برای فرهنگ و هنر  شرایطی را به وجود بیاوریم که همه ی مطالبات  و حل مشکلات حوزه فرهنگ و هنر فقط برای اداره کل فرهنگ و ارشاد استان نباشد بتوانند بلکه برای پیگیری فعالیتهای فرهنگی و هنری استان به دستگاههای اجرایی دیگر در استان نیز مراجعه کنند.

وی به بخش روستایی اشاره کردند و گفت : که ظرفیتهای ویژه روستاها نقاط قوت و ضعف بررسی شود و برای این بخش نیز باید کار تعریف کرد و شورای فرهنگ عمومی استان و شهرستانها که توقع وزیر محترم و نماینده ولی فقیه در استان هست را فعال کنیم تا در این بخش هم به وظایف خودمان عمل کنیم.

براتی گفت : انجمن هایی که فعال نیستند یا نداریم در اولویت کار قرار بگیرند که فعالیت در حوزه خودشان را داشته باشند و در مورد فعالیتهای فرهنگی و هنری کانون مساجد نیز باید ظرفیت های مردمی که شبانه روزی پای کار هستند را نباید به سادگی از کنارشان رد شد بلکه در کنار هم میتوانیم شاهد فضای فرهنگی و هنری در کانون مساجد استان باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر