سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

متئو: نگران دو رقیب نیستم

دفاع راست فرانسوی تیم فوتبال بارسلونا می‌‌گوید: اینکه برای حضور در ترکیب اصلی این تیم دو رقیب جدید پیدا کرده نگران نیست و به آنها هم هشدار داد.

xAVrtelzDJxb

به گزارش خبرگزاری موج، تیم فوتبال بارسلونا تابستان امسال برای تقویت خط دفاعی‌اش دو بازیکن جدید به نام‌های لوکاس دینیه از رم و ساموئل اومتیتی از لیون را خریده است که این دو نفر رقبای جدید ژرمی متئو برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی قهرمان اسپانیا هستند. مدافع فرانسوی آبی‌و‌‌اناری‌ها اما می‌گوید برایش مهم نیست رقبایی جدید پیدا کرده است.

متئو گفت: درست است که این دو بازیکن هم‌پست من هستند، اما برای من رقابت با آنها مهم نیست. پارسال هم ما ماسچرانو و فرمائلن را داشتیم. من به شخصه فکر می‌کنم که برای بارسلونا بازی‌های زیادی انجام داده‌ام. ببینیم در فصل جدید چه اتفاقاتی رخ می‌دهد، اما من نگران خریدهای جدید تیم نیستم. من خونسردم و کار خودم را انجام می‌دهم. من می‌توانم با آنها صحبت کنم و درباره اینکه شیوه بازی بارسلونا چگونه و وضعیت رختکن به چه شکل است توضیح بدهم، اما آنها باید نهایت تلاش‌شان را برای رسیدن به ترکیب اصلی انجام دهند. متئو درباره هموطنش اومتیتی گفت: من از صحبت درباره رقابت کردن بدم می‌‌آید. اومتیتی هم‌تیمی و دوست من است و این یک حقیقت است که با ورود او رقابت برای رسیدن به ترکیب اصلی سخت می‌شود. بگذارید ببینیم چه کسی در این پست بازی می‌کند. مهم نیست چه کسی بازی می‌کند، مهم این است که تیم موفق باشد و هر کسی کارش را انجام دهد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه