English

۱۲۰۰ مدرسه تهران به‌زودی خورشیدی می‌شوند

استاندار تهران از تجهیز رایگان ۱۲۰۰ مدرسه استان به پنل‌های خورشیدی در آینده نزدیک خبر داد و گفت امروز در کل کشور تنها ۵۷ مدرسه به این فناوری مجهز هستند.

محمّدصادق معتمدیان - استاندار تهران
به گزارش خبرگزاری موج

، استاندار تهران از اجرای طرح بزرگ تجهیز رایگان مدارس استان به پنل‌های خورشیدی خبر داد و این اقدام را گامی مهم در مسیر توسعه پایدار، کاهش هزینه‌های انرژی و ارتقای زیرساخت‌های آموزشی عنوان کرد.

محمدصادق معتمدیان در نشست با شهرداران استان تهران گفت: شهرداری‌ها نقش بسیار اثرگذاری در نهضت مدرسه‌سازی داشته‌اند و مشارکت آن‌ها در تعمیر، ساخت و تسریع پروژه‌های آموزشی موجب شد طرح‌هایی که پیش‌تر دو سال زمان می‌برد، در کمتر از چهار تا پنج ماه به بهره‌برداری برسد.

وی افزود: آغاز کم‌چالش سال تحصیلی جاری نتیجه همین هم‌افزایی میان مدیریت شهری و آموزش‌ و پرورش بود و با استفاده از ظرفیت‌های ساماندهی املاک، آزادسازی فضاهای آموزشی و همکاری دستگاه‌ها، بیش از ۳۵۰۰ کلاس درس جدید وارد چرخه آموزشی استان شد.

استاندار تهران تصریح کرد: بخش عمده مدارس سه‌شیفته حذف شده است و اگرچه در برخی مناطق پرتراکم هنوز چالش‌هایی وجود دارد، اما میانگین تراکم کلاس‌های استان از ۴۸ نفر به ۳۰ نفر کاهش یافته که یک دستاورد مهم آموزشی محسوب می‌شود.

وی تأکید کرد: انتظار می‌رود توافقات انجام‌شده میان شهرداری‌ها و آموزش‌ و پرورش بر اساس نیازسنجی‌های میدانی به‌طور کامل اجرا شود تا سال آینده مشکل کمبود فضای آموزشی در استان تهران به صورت اساسی برطرف شود.

معتمدیان با اشاره به توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر اظهار کرد: تا پیش از این تنها سه مدرسه در استان تهران به پنل خورشیدی مجهز بودند، اما به‌زودی ۱۲۰۰ مدرسه استان به صورت رایگان از این ظرفیت بهره‌مند می‌شوند، در حالی که در حال حاضر در کل کشور فقط ۵۷ مدرسه دارای پنل خورشیدی هستند.

وی افزود: هیچ موضوعی در کشور اولویتی بالاتر از آموزش ندارد و تأمین فضای آموزشی، هوشمندسازی مدارس، اصلاح روش‌های آموزشی و حرکت به سمت شیوه‌های نوین تعلیم و تربیت با راهبری رئیس‌جمهور دنبال می‌شود.

استاندار تهران در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: تغییر ضوابط مربوط به حریم شهرها در شورای‌عالی معماری و شهرسازی تصویب و ابلاغ شده و هرگونه ساخت‌وساز خارج از چارچوب قانون، چه در داخل و چه در خارج از حریم، غیرقابل پذیرش است و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

وی خاطرنشان ساخت: ایجاد ساختار منسجم مدیریتی در استان تهران می‌تواند بسیاری از مشکلات مرتبط با حمل‌ونقل، حریم شهرها و توسعه زیرساخت‌ها را در کوتاه‌مدت و میان‌مدت برطرف کند.

معتمدیان در پایان با تأکید بر انتخابات پیش‌رو گفت: برگزاری انتخاباتی سالم، امن، رقابتی و با مشارکت حداکثری مردم اولویت نظام است و انتخابات شوراها در تهران برای نخستین‌بار به صورت تناسبی و کاملاً الکترونیکی برگزار خواهد شد و صیانت از آرای مردم با جدیت دنبال می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه