سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

توافق ایران و عربستان برای برگزاری حج تمتع سال آینده

ایران و عربستان با امضای توافقنامه تازه، چارچوب اجرایی حج تمتع سال ۱۴۰۵ را نهایی کردند، توافقی که بر تسهیل امور اجرایی، خدماتی و رفاهی برای زائران خانه خدا تمرکز دارد.

توافق ایران و عربستان برای برگزاری حج تمتع سال آینده
به گزارش خبرگزاری موج

، توافقنامه برگزاری حج تمتع سال ۱۴۰۵ با حضور علی‌رضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت جمهوری اسلامی ایران، و توفیق بن فوزان ربیعه، وزیر حج و عمره عربستان سعودی، در ریاض به امضا رسید.

در این دیدار، دو طرف ضمن تأکید بر اهمیت تسهیل فرآیندهای اجرایی، خدماتی و رفاهی، راهکارهایی برای ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی به زائران بررسی کردند.

وی افزود: رشیدیان خدمت به زائران خانه خدا را توفیقی مشترک دانست و بر ضرورت برنامه‌ریزی منظم، شفاف و هماهنگ برای حج سال آینده تأکید کرد.

وزیر حج و عمره عربستان نیز با قدردانی از حضور هیأت ایرانی، ابراز امیدواری کرد همکاری‌های سازنده بتواند خدمات مطلوب‌تری را برای حجاج فراهم کند.

طبق این توافق، تمامی اقدامات و مراسمات حج تمتع ۱۴۰۵ مطابق روال سال گذشته اجرا خواهد شد و با تأیید طرف سعودی، مراحل عملیاتی برنامه‌ریزی از این پس آغاز می‌شود.

این سند نه‌تنها بستر همکاری‌های فنی و اجرایی را فراهم می‌سازد، بلکه بر حفظ عزت، کرامت و سلامت زائران ایرانی تأکید دوجانبه دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه