English

ترخیص هوشنگ مرادی کرمانی از بیمارستان

هوشنگ مرادی کرمانی، نویسنده شهیر ایرانی که از جمعه هفته گذشته به دلیل بیماری قلبی بستری شده بود، از بیمارستان ترخیص شد.

ترخیص هوشنگ مرادی کرمانی از بیمارستان
به گزارش خبرگزاری موج

، هوشنگ مرادی کرمانی صبح روز جمعه هفته گذشته دچار مشکل قلبی شد که بعد از تماس با اورژانس و انجام بررسی های لازم برای بررسی و معاینه بیشتر به بیمارستانی در تهران انتقال یافت.

وی بعد از انجام معاینات در اورژانس به تشخیص پزشک به سی.سی.یو منتقل شد و به مدت ۷۲ ساعت در این بخش تحت مراقبت و درمان قرار گرفت.

وی بعد از انجام معاینات پزشکی و درمان به بخش منتقل و دقایقی قبل از بیمارستان ترخیص شد.

استاد هوشنگ مرادی کرمانی (زاده ۱۶ شهریور ۱۳۲۳ در روستای سیرچ از توابع بخش شهداد کرمان) داستان‌نویس و فیلمنامه‌نویس معاصر ایرانی و شهرت او به خاطر کتاب‌هایی است که برای کودکان و نوجوانان نوشته و شماری از آنها به فیلم نیز درآمده است. مشهورترین مجموعه داستان های او «قصه‌های مجید» و «شما که غریبه نیستید» است که طرفداران بسیار زیادی دارد.

نامزدی برای جایزه جهانی اندرسن - سال ۱۹۸۶ میلادی و نیز سال ۲۰۱۴ میلادی، دریافت جایزه کتاب سال ۱۹۹۴ کودکان و نوجوانان اتریش، سیمرغ بلورین بهترین فیلم‌نامه در دوازدهمین جشنواره فیلم فجر (بهمن ۱۳۷۲)، جایزه مهرگان ادب، نویسنده برگزیده کشور کاستاریکا، دریافت جایزه خوزه مارتینی (نویسنده و قهرمان ملی آمریکای لاتین) - سال ۱۹۹۵ میلادی و برگزیده پنجمین دوره چهره‌های ماندگار- ۱۳۸۴ خورشیدی از جمله افتخارات هوشنگ مرادی کرمانی است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه