سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

وزیر فرهنگ در محفل نوروزی:

باید از واگرایی‌ها دوری کنیم و به همگرایی‌ها بیفزاییم

محفل نوروزی مدیران و کارکنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونان، مدیران و کارکنان این وزارتخانه امروز یکشنبه (۱۷ فروردین) برگزار شد.

افتتاح بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم/سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی

به گزارش خبرگزاری موج، سیدعباس صالحی در این مراسم خطاب به کارکنان وزارت فرهنگ، گفت: برای زحماتی که در سال گذشته متحمل شدید خسته نباشید می‌گویم؛ سالی که سختی‌های خودش را داشت، شهادت رئیس جمهور و همراهانشان شرایط متفاوتی را به وجود آورد و همه بخش‌های کشور از جمله وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تحت تاثیر آن قرار گرفت.

وی افزود: دوستانی که در این جمع قرار دارند نیز طبیعتا شرایط خاصی را در ۶ ماه اول سال گذشته داشتند، ۶ ماه دوم سال هم دوره استقرار شرایط جدید بود و از طرفی رویدادهایی ملی و بین‌المللی توسط وزارت فرهنگ باید برگزار می‌شد که آن‌ها هم از اهمیت‌ خاص خودشان برخوردار بود و باید در آن شرایط  به شکلی قابل قبول برگزار می‌شد.

صالحی تصریح کرد: دوستان‌مان در معاونت‌ها، سازمان‌ها و مراکز  تلاش کردند جشنواره‌های ۶ ماهه دوم سال گذشته به خوبی برگزار شود. در همین راستا از همه عزیزان در معاونت‌ها و مدیریت‌ها که تلاش کردند از اعتبار فرهنگ، هنر و رسانه صیانت کنند به شکل ویژه تشکر می‌کنم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه گفت: به مناسبت سال ۱۴۰۴ مددی از حضرت حافظ داشتم که اینگونه آمد:

"صبا به تهنیتِ پیرِ مِی‌فروش آمد/ که موسمِ طرب و عیش و ناز و نوش آمد

هوا مسیح‌نفس گشت و باد نافه‌گشای/ درخت سبز شد و مرغ دَر خروش آمد

تنورِ لاله چنان برفروخت بادِ بهار/ که غنچه غرقِ عرق گشت و گل به جوش آمد

به گوشِ هوش نیوش از من و به عشرت کوش/که این سخن سَحَر از هاتفم به گوش آمد

ز فکرِ تفرقه بازآی تا شوی مجموع/ به حکمِ آن که چو شد اهرمن سروش آمد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان سخنانش تصریح کرد: اگر می‌خواهیم دیو از جان، خانه، کشور و جهان بیرون رود باید از واگرایی‌ها دوری کنیم و به همگرایی‌ها بیفزاییم. سالی خوش و خرم برای همه هموطنان و همکارانم در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آرزو دارم.

در ابتدای این مراسم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور بر مقبره شهید گمنام خاکسپاری شده در محوطه این وزارتخانه ضمن قرائت فاتحه با آرمان شهدا تجدید میثاق کرد.

در ادامه نیز مراسم نوروزخوانی برگزار شد و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با برخی از کارمندان وزارتخانه به گفت‌و‌گو پرداخت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه