سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

افتتاحیه هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت

افتتاحیه هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در ۲۷ اردیبهشت و اختتامیه آن سوم خرداد سال ۱۴۰۴ برگزار می شود.

جلال مقامی
به گزارش خبرگزاری موج

، جلال غفاری دبیر هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت با بیان اینکه سوم خرداد، تاریخ دائمی اختتامیه جشنواره بین المللی فیلم مقاومت شد، عنوان کرد: دلیل انتخاب این تاریخ فراتر از یک تصمیم اجرایی است و آن نقطه تلاقی سینمای مقاومت با یکی از مهم‌ترین مقاطع تاریخ معاصر ایران است.

وی با تأکید بر اینکه این جشنواره نه‌تنها محلی برای نمایش آثار سینمایی، بلکه عرصه‌ای برای روایت ایستادگی ملت ایران از طریق هنر هفتم است، افزود: سوم خرداد، تنها یک تاریخ در تقویم نیست بلکه نماد شکستن محاصره، عبور از موانع و تحقق پیروزی است. انتخاب این روز برای اختتامیه جشنواره، تأکیدی است بر این که سینمای مقاومت نیز می‌تواند همچون خرمشهر، از محاصره سانسور و جریان‌های مسلط رسانه‌ای عبور کند و صدای حقیقت را به گوش جهانیان برساند.

دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت با اشاره به اهمیت بعد بین‌المللی این رویداد، گفت: سینمای مقاومت نه‌تنها در داخل کشور، بلکه در سطح جهانی بازتاب‌دهنده آرمان‌های آزادی‌خواهانه و ضد استکباری است. این جشنواره در طول سال‌های گذشته توانسته جایگاه خود را در میان فیلمسازان متعهد و دغدغه‌مند تثبیت کند و بستری برای تعامل و هم‌افزایی میان هنرمندان حوزه مقاومت در سراسر جهان باشد.

به گفته وی، جشنواره امسال تلاش دارد تا با نگاهی نو، سینمای مقاومت را از مرزهای جغرافیایی فراتر ببرد و آن را به ابزاری مؤثر در دیپلماسی فرهنگی و رسانه‌ای تبدیل کند.

غفاری در ادامه با بیان اینکه جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت بعد از این به صورت سالانه برگزار خواهد شد، تصریح کرد: جشنواره فیلم مقاومت طی سال‌های اخیر به یکی از مهم‌ترین رویدادهای سینمایی منطقه در حوزه مقاومت و عدالت‌خواهی تبدیل شده و این دوره نیز با رویکردی گسترده‌تر و نگاهی عمیق‌تر به تحولات منطقه‌ای و جهانی، تلاش دارد پیام ایستادگی، عدالت‌طلبی و حقیقت‌جویی را از طریق سینما به گوش جهانیان برساند.

وی در پایان با بیان اینکه دبیرخانه دائمی جشنواره از امسال کار خود را آغاز می‌کند، افزود: جزییات برنامه‌های این دوره به‌زودی اعلام خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه