سومین مهرواره هوای نو با محوریت جهاد تبیین برگزار می شود

دبیر مهرواره هوای نو گفت: با توجه به رسالت هیئت و تاکید رهبر معظم انقلاب سومین مهرواره هوای نو با محوریت جهاد تبیین برگزار می شود.

هوای نو
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری موج

، حجت الاسلام مجید بابا خانی رئیس سازمان هیئت و تشکل های دینی کشور در نشست خبری که امروز برگزار شد، اظهار داشت: جریان هیئت بعنوان قدیمی ترین سازمان مردم نهاد کشور بیش از چیزی که در کشور شاهد هستیم میتواند در فرهنگ موثر باشد و خدمات بزرگتری به جامعه کشور ارائه کند.

وی با بیان اینکه دو محور در این مهرواره دنبال می شود، افزود: نخست این است که هیئت برای همه مردم برنامه داشته باشد با همه سلایق تولید برنامه داشته باشد، دوم اینکه تصویر هیئت تسهیل و تصویر کامل به کشور مخابره شود.

رئیس سازمان هیئت و تشکل های دینی کشور عنوان کرد: تلاش شده مهرواره هوای نو تنها وابسته به سازمان هیئت و سازمان تبلیغات نداشته باشد و دیگر نهادها و مجموعه ها نیز این مهواره را حمایت کنند.

وحید متجلی دبیر مهرواره هوای نو نیز در این نشست، اظهار داشت: رویداد هوای نو یک رویداد آینده نگر است چرا که هدفگذاری شده هیئت در آینده انقلاب اسلامی کجا قرار می گیرد و چه فعالیتی باید انجام دهند.

دبیر مهرواره هوای نو خاطرنشان کرد: افق ما سال ۱۴۴۰ است به همین دلیل مخاطب عمده ما جوانان هستند.

وی عنوان کرد: ما هیئت را جز مهم فرهنگ می دانیم که در گذشته نقش بسیار پر رنگ داشته و این نقش باید گسترده و تداوم داشته باشد.

متجلی خاطرنشان کرد: این مهرواره در دو سال برگزارش شده، تفاوت سومین دوره با دیگر دوره ها این بوده که به مقوله جهاد تبیین توجه ویژه شده است.

 وی افزود: وظیفه اصلی هیئت در جهاد تبیین تعیین شده و مقام رهبری تا کید کرده است لذا این موضوع در سومین دوره این مهرواره توجه شده و ۳۱ رشته اصلی مهرواره ذیل این موضوع قرار دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه