سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

آخرین جزئیات از تولید سریال جدید حسن فتحی

این سریال ابتدا قرار بود توسط ابوالحسن داوودی و سپس توسط حمیدرضا قربانی ساخته شود که با جدایی آنها از پروژه حسن فتحی ساخت آن را برعهده گرفت. فتحی در مصاحبه‌ای اولین شرطش برای پذیرفتن کارگردانی «ازازیل» را رضایت فردی دانست که پیش‌تر به عنوان کارگردان از او نام برده شده بود. هنوز پلتفرم پخش‌کننده این سریال مشخص نیست.

حسن فتحی

به گزارش خبرگزاری موج، چند روزی است یک خبر توجه بسیاری از مخاطبان و اهالی رسانه را به خودش جلب کرده است. حسن فتحی می‌خواهد سریال جدید خود را با نام «ازازیل» آغاز کند. حتی برخی از کانال‌های مجازی اعلام کرده‌اند این سریال در سکوت خبری کار خود را آغاز کرده است. 

در کنار پریناز ایزدیار و مریلا زارعی که از روز نخست شروع گمانه‌زنی‌ها به عنوان بازیگران سریال «ازازیل» آمده این بار نام بابک حمیدیان به صورت جدّی‌تر و محسن تنابنده هم رسانه‌ای شد. 

ایزدیار پس از «شهرزاد»، «جیران» و «زمانه» در چهارمین همکاری با حسن فتحی نقش اصلی زن سریال را بازی می‌کند و مریلا زارعی پس از حضوری موفق در «جیران» و فیلم «کیفر»، سومین همکاری‌اش با حسن فتحی را تجربه می‌کند.

این سریال ابتدا قرار بود توسط ابوالحسن داوودی و سپس توسط حمیدرضا قربانی ساخته شود که با جدایی آنها از پروژه حسن فتحی ساخت آن را برعهده گرفت. فتحی در مصاحبه‌ای اولین شرطش برای پذیرفتن کارگردانی «ازازیل» را رضایت فردی دانست که پیش‌تر به عنوان کارگردان از او نام برده شده بود. هنوز پلتفرم پخش‌کننده این سریال مشخص نیست.

اما پیگیری‌ها حکایت از نکته دیگری دارد. برخلاف گمانه‌زنی‌های انجام شده در فضای مجازی هنوز تولید سریال «ازازیل» به تهیه‌کنندگی حسن فتحی وارد مرحله تولید نشده است و صرفاً طرح این سریال مجوز دریافت کرده است.

فیلمنامه سریال در حال بررسی در شورای صدور مجوز تولید ساترا است. بنابراین اخباری که در خصوص آغاز مراحل فیلمبرداری این سریال مطرح شده مربوط به شروع پیش تولید همزمان با طی مراحل اداری صدور مجوز تولید است‌.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه