سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

«فوتبال در فصل شکار» منتشر شد

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کتاب «فوتبال در فصل شکار» را منتشر کرد.

«فوتبال در فصل شکار»

به گزارش خبرگزاری موج، رمان «فوتبال در فصل شکار» نوشته مژگان کلهر به‌تازگی برای نوجوانان بالای ۱۵ سال توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر و راهی بازار نشر شده است.

این‌رمان روایتی است از نوجوانانی که در کنار تمرین برای پیروزی در لیگ فوتبال مدرسه، تلاش می‌کنند تا به حفظ محیط زیست کمک کرده و از شکار بی‌رویه پرندگان توسط یکی از همسایه‌های خود جلوگیری کنند.

یکی از مزیت‌های آثار حوزه کودک و نوجوان که در کانون پرورش فکری منتشر می‌شود، توجه به موضوع‌های مختلف همچون، زندگی‌نامه، محیط زیست و… بوده و برخی از آن‌ها نیز داستان‌هایی است با محوریت آموزه‌های قرآنی و دینی یا مباحثی مرتبط با سینما و تئاتر و سرگرمی؛ این آثار از سوی نویسندگان مختلف و متناسب با گروه سنی بچه‌ها نوشته می‌شود و در موارد لزوم توسط تصویرگران نقش‌هایی نیز به آن‌ها اضافه می‌شود تا هر چه بیشتر بر جذابیت کتاب‌ها بیفزاید و در جلب‌نظر کودکان و نوجوانان مؤثر واقع شود.

رمان «فوتبال در فصل شکار» نیز یکی از همین دست آثار و از مجموعه «رمان نوجوان امروز» کانون پرورش فکری است که برای گروه سنی نوجوان و توسط مژگان کلهر نوشته شده است که در خلال داستان مطالبی در خصوص محیط زیست و نوع رفتار با طبیعت ارائه می‌کند.

نویسنده در این اثر برهه‌ای از حیات نوجوانانی را به تصویر می‌کشد که در مسیر رسیدن به اردوی ورزشی دچار چالش‌هایی می‌شوند و درصدد رفع آن برمی‌آیند. دختران این گروه از بچه‌ها که در یک مجتمع زندگی می‌کنند و در مدرسه‌ای مشترک هم درس می‌خوانند به رهبری «بهار» تیم فوتبالی تشکیل می‌دهند و برای شرکت و پیروزی در لیگ دانش‌آموزی تمرین می‌کنند. برای تیم‌شان لباس یک دست سفارش می‌دهند و برخلاف نظر پسران مجتمع نتیجه خوبی از حضور در لیگ دریافت می‌کنند.

پدر بهار نیز یکی از کارمندان سازمان محیط زیست است و تلاش می‌کند فعالیت‌هایی مثل جمع‌آوری زباله از طبیعت به همراه بچه‌ها، پیاده‌روی سالمندان در روز هوای پاک و… را به کمک فرزندش انجام دهد تا بتواند ترفیع بگیرد. برای همین هم سعی می‌کند یک اردوی چند ساعته را تدارک ببیند تا به کمک بچه‌های بالای ۱۰ سال مجتمع به طبیعت رفته و زباله‌ها را جمع‌آوری کنند یا از نگهداشت حیواناتی که طبیعت محل زندگی‌شان است توسط خانواده‌هایی که در مجتمع زندگی می‌کنند، جلوگیری کند. در ابتدا با چالش‌هایی مواجه می‌شود اما هر چه داستان پیش می‌رود موفقیت‌های او در این راستا بیشتر می‌شود.

یکی دیگر از پیرنگ‌های اصلی این رمان، داستان شکارچی پرنده‌هاست؛ مردی که در یکی از بلوک‌های این مجتمع زندگی می‌کند و در خفا به شکار می‌رود و سپس پیکر این موجودات را برای نگهداری طولانی مدت (تاکسیدرمی) آماده می‌کند. تلاش بچه‌های مجتمع برای پایان دادن به این کار نیز از دیگر مواردی است که نویسنده به تصویر می‌کشد.

این‌کتاب با ۶۴ صفحه، شمارگان ۲ هزار و ۵۰۰ نسخه و قیمت ۱۸ هزار تومان منتشر شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه