سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

کالین هوور پرفروش‌ترین نویسنده سال آمریکا شد

کالین هوور پرفروش‌ترین نویسنده سال آمریکا با فروش ۱۴.۳ میلیون ‌نسخه محسوب می‌شود.

کالین هوور

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از پابلیشرز ویکلی، کالین هوور با دراختیار داشتن ۳ عنوان کتاب اول پرفروش سال و ۶ کتاب در فهرست ۱۰ کتاب پرفروش سال، با فروش ۱۴.۳ میلیون نسخه رمان در یک سال، حاکم مطلق فهرست پرفروش‌ها قرار گرفته است.

از ۲۵ کتابی که در فهرست پرفروش‌ها جای داشتند، ۸ عنوان متعلق به هوور بود و دو کتاب وی «با ما به پایان می‌رسد» و «وریتی» هر یک بیش از ۲ میلیون نسخه فروش را تجربه کردند.

سال ۲۰۲۲ در کل سال بسیار خوبی برای ادبیات داستانی بزرگسالان آمریکا بود و با افزایش فروش ۸.۵ درصدی در سال روبه رو شد. در فهرست ۲۵ کتاب پرفروش سال نیز ۱۵ کتاب متعلق به ژانر داستانی بزرگسالان بود. ۵ عنوان دیگر را داستانی نوجوانان به خود اختصاص دادند و بقیه هم به کتاب‌های غیرداستانی تعلق داشتند.

تنها نویسنده‌ای که به جز هوور بیش از یک عنوان کتاب در فهرست ۲۵ کتاب پرفروش داشت امیلی هنری بود که کتاب‌هایش «دوستداران کتاب» و «افرادی که در تعطیلات می‌بینیم» رتبه‌های ۲۱ و ۲۵ فهرست را به خود اختصاص دادند.

استیون کینگ با «داستان پریان» با فروش ۶۲۷ هزار نسخه در ردیف ۱۵ پرفروش‌ها ایستاد و میشل اوباما با کتاب غیرداستانی «نوری که حمل می‌کنیم» با فروش ۷۳۳ هزار نسخه در جایگاه ۱۲ پرفروش‌ها جای گرفت.

هوور با این درخشش چهره‌های همیشگی این نمودار از جمله جیمز پترسون را کم‌رنگ کرد و «بدو رز بدو» نوشته این نویسنده با ۵۱۵ هزار نسخه فروش در رتبه ۲۶ فهرست جای گرفت و دیگر نویسنده پرفروش یعنی جان گریشام با «پسرهایی از بیلوکسی» با ۴۹۵ هزار نسخه در جایگاه ۲۹ فهرست پرفروش‌ها جای گرفت.

این فهرست به وضوح نشان می‌دهد خوانندگان کتاب در سال ۲۰۲۲ پس از نزدیک به ۳ سال نگرانی از پاندمی و فضای سیاسی تفرقه‌انگیز، آماده‌اند تا از آن فضا فاصله بگیرند.

پرفروش‌ترین کتاب مرتبط با مسایل سیاسی هم «دست قرمز: چگونه نخبگان آمریکایی با کمک به چین برنده می‌شوند» نوشته پیتر شوایتزر بود که ۲۴۵ هزار نسخه فروخت. «مرد اعتماد به نفس» در انتقاد از ترامپ نوشته مگی هابرمن هم ۱۲۷ هزار نسخه فروش کرد و خاطرات مایک پنس معاون رییس جمهوری سابق حدود ۱۱۲ هزار نسخه فروخت.

کتاب‌های کالین هوور در فهرست ۱۰ کتاب پرفروش سال ۶ جایگاه را اشغال کرده‌اند و عبارتند از: «با ما تمام می‌شود» با ۲ میلیون و ۲۷۹ هزار نسخه، «وریتی» با ۲ میلیون نسخه، «با ما شروع می‌شود» با یک میلیون و ۸۸۵ هزار نسخه در ۳ جایگاه نخست و «عشق زشت» با یک‌ونیم میلیون نسخه در جایگاه پنجم. «یادآوری‌های او» با یک میلیون و ۲۳۵ هزار نسخه و «۹ نوامبر» با یک میلیون نسخه نیز در جایگاه ۸ و ۹ جای گرفته‌اند.

وی «همه کمال تو» با ۵۹۱ هزار نسخه را نیز در ردیف ۱۸ جدول و «شاید حالا» را با فروش ۵۴۳ هزار نسخه در ردیف ۲۴ جدول فروش داشت.

کالین هوور ۴۳ ساله تاکنون با ۷ رمان و یک رمان کوتاه نویسنده پرفروش نیویورک تایمز بوده است. وی اولین رمانش را با نام «بسته» در ژانویه ۲۰۱۲ منتشر کرد و از آن پس تمام رمان‌هایش در میان پرفروش‌های نیویورک تایمز جای داشته‌اند. آثار وی به فارسی نیز ترجمه شده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه