سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

نامه اتحادیه تهیه کنندگان سینما به دبیر کل سازمان ملل متحد

اتحادیه تهیه کنندگان سینمای ایران درخصوص ترور شهید محسن فخری زاده به " آنتونیو گوترش " دبیرکل سازمان ملل متحد نامه نوشت.

تشییع پیکر شهید محسن فخری زاده در ستاد وزارت دفاع

به گزارش خبرگزاری موج، اتحادیه تهیه کنندگان سینمای ایران طی نامه ای به دبیرکل سازمان ملل متحد خواستار محکوم کردن ترور شهید فخری نژاد و انتخاب کمیته ای برای اعلام کشور عامل این جنایت شد.

در متن این نامه خطاب به " آنتونیو گوترش " دبیرکل سازمان ملل آمده است:" ترور، مخالف اهداف بشردوستانه سازمان ملل و کنوانسیون حقوق بشر است .  متاسفانه شاهد ترور دانشمند ان تراز اول در علوم هسته ای هستیم  و پیش تر نیز سردار سلیمانی مورد هجوم و ترور وحشیانه  قرارگرفت. سکوت  برخلاف تعهدات و قوانین سازمان ملل است.

 تهیه کنندگان سینمای ایران همراه با دیگر هنرمندان  و مردم کشورمان خواهان محکوم کردن این اقدام وحشیانه هستند.

در شرایطی که دولت فرانسه در مقابل بیش از یک و نیم میلیارد مسلمان با توهین به مقدساتشان برای حمایت از جان معلم مدرسه می ایستد و عواقبش را به جان می خرد، امروز منتظر واکنش صریح ‌سازمان ملل در قبال این ترورها هستیم .  تقاضا داریم هیاتی جهت بررسی حمایت کشور یا کشورهایی از تروریسم تشکیل شود.

ایران امنیت و ثبات در منطقه را خواهان است و این ترور وحشیانه نه تنها ثبات را از منطقه می گیرد  بلکه حمایت آمریکا  از تروریسم دولتی اسرائیل بی ثباتی را در منطقه دو چندان میکند.

  جامعه جهانی باید در قبال ترور شهید محسن فخری زاده اقدامات قابل قبول انجام دهد.  

اتحادیه تهیه کنندگان سینمای ایران.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه