سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

در گفتگو با خبرگزاری موج عنوان شد؛

روح هنرمند بر آستان قدس پر کشید/حس و حال محمدصابر شیخ‌رضایی از تجربه هنرآفرینی در حرم امام رضا(ع)

محمدصابر شیخ رضایی یکی از هنرمندان حاضر در آیین بر آستان قدس که به مناسبت روز قدس و پاسداشت مبارزات فلسطینیان علیه اسرائیل برگزار شد درمورد جزئیات اثرش و تجربه کر در این فضا سخن گفت.

حس و حال محمدصابر شیخ‌رضایی از تجربه هنرآفرینی در حرم امام رضا(ع)

به گزارش خبرنگار تجسمی خبرگزاری موج محمدصابر شیخ رضایی ، طراح گرافیک حاضر در آیین «بر آستان قدس» که به مناسبت روز جهانی قدس با هدف پاسداشت مبارزات فلسطینیان علیه اسراییل برگزار شد درباره تجربه هنرآفرینی در جوار بارگاه امام رضا(ع) عنوان کرد: تابلوی من تصویرگری با اکریلیک و به فضای نگارگری نزدیک است. این اثر طرحی از یک فرشته با کاسه‌ای زرین و پر از سنگ را دربرمی گیرد.

وی با توضیح ایده و طرح اولیه این اثر افزود: با توجه به منابع تاریخی و مکتوب دینی که هم در دین خودمان و هم در سایر ادیان داریم، متوجه شدم «سنگ»، شی ای است که در عناصر بصری این منابع نقش پررنگی دارد. حتی در تاریخ معاصر هم نقش داشته و می‌توان بین آن با موضوع قدس ارتباط نزدیکی برقرار کرد.

شیخ رضایی تصریح کرد: ما در قرآن روایت‌هایی مانند نبرد طالوت و جالوت را داریم، یا سپاه ابرهه که توسط ابابیل با سنگ‌ها از بین رفتند. درواقع سنگ نمادی بوده برای از بین بردن ظالمان و متکبران؛ و من با این برداشت، سمت این ایده آمدم تا فرشته‌ای را به تصویر بکشم که از آسمان‌ها برای اهل زمین سنگ می‌آورد؛ اهل زمینی که در جغرافیای فلسطین هستند. این قضیه حتی در تاریخ معاصر هم یادآور انتفاضه اول و دوم و نبرد سنگ‌هاست.

این هنرمند با اشاره به این که زبان امروز دنیا، زبان رسانه و تصویر است، گفت: هرچقدر ما در ارائه این زبان توانمند باشیم مفاهیم بیشتری را می‌توانیم به مردم دنیا منتقل کنیم و برعکس، هرچقدر ناتوان باشیم یا کاهلی کنیم، چه بسا خیلی از حرف‌های درستمان را هم نتوانیم به گوش مردم دنیا برسانیم و قطعا رساندن این پیام‌ها به وسیله این نوع از زبان، وظیفه هنر و هنرمند است.

حس و حال محمدصابر شیخ‌رضایی از تجربه هنرآفرینی در حرم امام رضا(ع)

شیخ‌رضایی درباره تجربه خلق هنر در محضر علی‌ابن موسی‌الرضا(ع) بیان کرد: هنرمند بیشتر با روحش سر و کار دارد تا جسم خود و قطعا روح ما در چنین فضایی که سرشار از انرژی‌های پاک و الطاف امام رضا(ع) است، سبک‌تر و آرام‌تر بود و حال خوب وصف‌ناشدنی و دلپذیری داشت. 

آیین بر آستان قدس در روز جهانی قدس به همت مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری و سپهر سوره هنر با حضور جمعی از هنرمندان رشته های تجسمی و خلق آثار هنری توسط آن ها در صحن قدس حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه