سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران

مل مل مهمان نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر می شود

ویژه برنامه مل مل در ۲ قسمت ۵۴ دقیقه ای و با اجرای خانم گلی و فرشاد و همچنین با حضور عروسکهای دوست داشتنی بچه ها، مل مل، بزباش و بزرگ آقا در روزهای ۲۶ و۲۷ مرداد از محل نمایشگاه بین المللی تهران، سالن ۱۴ و از ساعت ۱۶ بصورت زنده به روی آنتن شبکه کودک سیما خواهد رفت.

برنامه مل مل

به گزارش خبرگزاری موج، برنامه مل مل از شبکه کودک سیما در روزهای شنبه ۲۶ و یکشنبه ۲۷ مرداد به طور زنده و با هدف پوشش رسانه ای این رویداد ویژه کودکان از سالن ۱۴ نمایشگاه بین المللی تهران اجرا و پخش می شود.

استقبال و مشارکت های مردمی از اجراهای صحنه ای و میدانی برنامه تلویزیونی مل مل باعث خواهد شد رویدادهای فرهنگی و اجتماعی همچون نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر با رونق بیشتر و حضور فعال تر کودکان و خانواده ها برگزار شوند.

محمود سلامیان تهیه کننده و کارگردان این برنامه دراین باره عنوان کرده است آیتم جدید خیمه شب بازی که میزبان عروسک های نمایشی و ابداعی ململک و گل گلک است هم در طول این ویژه برنامه تلویزیونی با هدف آشنایی با فرهنگ روستایی و عشایری اجرا خواهد شد.

این نمایشگاه هرساله با هدف نمایش توانمندی های تولیدی و فرهنگی خانواده های روستایی و عشایر کشور برگزار می شود که در این دوره سالنی ویژه کودکان طراحی و اختصاص یافته است تا کودکان با روش های جذاب دیداری با زندگی روستایی و عشایری آشنا شوند.

ویژه برنامه مل مل در ۲ قسمت ۵۴ دقیقه ای و با اجرای خانم گلی و فرشاد و همچنین با حضور عروسکهای دوست داشتنی بچه ها، مل مل، بزباش و بزرگ آقا در روزهای ۲۶ و۲۷ مرداد از محل نمایشگاه بین المللی تهران، سالن ۱۴ و از ساعت۱۶ بصورت زنده به روی آنتن شبکه کودک سیما خواهد رفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه