سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

برنامه کنسرت‌های روزهای پایانی تیر اعلام شد

در آخرین روزهای ماه تیر، کنسرت رضا یزدانی در ۲۲ تیر در برج میلاد برگزار خواهد شد. همچنین تالار وحدت در دو روز ۲۳ و ۲۴ تیر میزبان کنسرت ترانه‌های قدیمی خواهد بود.

کنسرت ۲۰ سال با رضا یزدانی

به گزارش خبرگزاری موج، در آخرین روزهای ماه تیر سه اجرا به بانوان اختصاص داده شده است که این کنسرت‌ها شامل کنسرت گروه بهارآفرین و گروه حرکت مانتره در ۳۱ تیر و نمایش موسیقی سرزمین من ایران در ۲۶ تیر در فرهنگسرای نیاوران و اجرای گروه نوای مستانه در ۲۷ تیر در تماشاخانه مهر، هستند.

*اجراهای پاپ

بلیت‌های کنسرت‌های گروه امو در ۲۲ تیر در سالن میلاد نمایشگاه، گروه ماکان در ۲۴ تیر در برج میلاد، مهدی یراحی ۲۶ تیر در برج میلاد، محسن ابراهیم‌زاده در ۲۷ این ماه در برج میلاد و فرزاد فرخ در ۳۱ تیر واقع در سالن میلاد نمایشگاه به طور کامل به فروش رسیده‌اند.

کنسرت رضا یزدانی در ۲۲ تیر در برج میلاد برگزار خواهد شد. همچنین تالار وحدت در دو روز ۲۳ و ۲۴ تیر میزبان کنسرت ترانه‌های قدیمی خواهد بود.

اجرای آذربایجانی داریوش دهری در ۲۴ تیر در فرهنگسرای نیاوران به روی صحنه خواهد رفت.

در روز ۲۷ تیر نیز دو اجرای سیاوش پالاهنگ در پردیس تئاتر تهران و گروه پازل‌بند در سالن میلاد نمایشگاه برگزار خواهد شد.

کنسرت احسان خواجه امیری در روز ۳۰ تیر در سالن میلاد نمایشگاه برگزار خواهد شد. اجرای ماکان اشگواری و امیر صارمی برای روزهای ۲۷ و ۲۸ تیر در برج آزادی تمدید شده است.

*اجراهای سنتی، کلاسیک و تلفیقی

کنسرت با من بخوان از علیرضا قربانی تا ۲۷ تیر در کاخ سعدآباد برگزار خواهد شد. فرهنگسرای نیاوران میزبان اجراهای گروه موسیقی هماهور در ۲۵ تیر، گروه نغمه رامشگر در ۲۹ تیر و سه‌نوازی پیمان یزدانیان، رضا عسگرزاده و حسام اینانلو در ۲۲ و ۳۰ تیر خواهد بود.

تالار رودکی نیز میزبان اجراهای تکنوازی پیانوی پیام پهلوانیان در ۲۲ تیر، گروه آئین در ۲۳ تیر، رسیتال ویولن و پیانو در ۲۵ تیر و کنسرت گروه دنگ دنگ در ۳۰ تیر خواهد بود.

همچنین کنسرت‌های آواری تبری در ۲۲ تیر، ارکستر ملی ایران با حضور علیرضا افتخاری و نادر مرتضی‌پور در دو شب ۲۶ و ۲۷ تیر و نمایش خسرو و شیرین در ۲۹ تیر در تالار وحدت برگزار خواهند شد.

کنسرت پرواز همای (شهریار) در ۲۷ تیر در سالن همایش خلیج فارس واقع در شهرستان شهریار و کنسرت گروه موسیقی صائب در حوزه هنری در ۲۸ تیر اجرا خواهند کرد.

سه اجرای خارجی یوگنی گرینکو ۲۷ تیر در سالن وزارت کشور، کنسرت گروه کر دولتی ارمنستان (شب گرامیداشت کومیتاس) در ۳۰ تیر در تالار وحدت و کنسرت گروه کر دولتی ارمنستان (شب گرامیداشت تیگران منصوریان) برگزار خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه