سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی :

توهین به اقوام ایرانی در فیلم ما همه با هم هستیم وجود ندارد

امروز خبری از سوی دادستان کرمان منتشر شد مبنی براینکه به لحاظ تبعات اجتماعی دستور توقیف اکران فیلم سینمایی ما همه با هم هستیم در سراسر سینماهای استان کرمان صادر شده است.

ابراهیم داروغه زاده

به گزارش خبرگزاری موج، سالاری دراین‌باره گفته است: پس از رصد فضای مجازی توسط معاونت رصد فضای مجازی و معاونت حقوق عامه دادسرای مرکز کرمان و با توجه به واکنش‌های اجتماعی در بین مردم استان در خصوص لهجه کرمانی بازیگری که در نقش فروشنده مواد مخدر بازی می‌کرد و موجب اعتراضات شدید مردمی شده دستور توقیف اکران این فیلم در سطح استان کرمان صادر و اقدامات مقتضی در خصوص پیگیری موضوع صادر شده است.

معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی درباره صحت این اتفاق گفت: اکران تمام فیلم‌های دارای مجوز در سینماها ادامه خواهد داشت. دو هفته از اکران فیلم‌های اکران عید فطر گذشته و هیچ بازخورد منفی مردمی از منظر توهین به اقوام نداشته‌ایم.

او افزود: فیلم ما همه با هم هستیم  دارای یک فضای کاملاً فانتزی است و هیچ‌گونه توهین به اقوام ایرانی در این فیلم و دیگر فیلم‌هایی که مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت جمهوری اسلامی ایران را دارند وجود ندارد. مردم نازنین کرمان هم در دو هفته گذشته از فیلم‌های اکران عید فطر به خوبی استقبال کرده‌اند و سینماگران در دو سال گذشته تمام تلاش خود را کرده‌اند تا فضایی توأم با امید و نشاط در جامعه ایجاد کنند.

داروغه‌زاده گفت: امیدوارم با تصمیم‌های شتابزده فضای جامعه را تلخ نکنیم و از مسئولان بزرگوار استان کرمان تقاضا دارم با سعه‌صدر با این مساله برخورد کنند و با موضوعات فرهنگی از طریق گفت‌وگو و هم اندیشی مواجهه داشته باشند. مطمئناً تهیه‌کننده و کار گردان فیلم آماده هرگونه همراهی مثبت در چارچوب قوانین و مصالح کشور هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه