سرخط خبرها
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

با انتشار بیانیه ای؛

شورای عالی تهیه‌کنندگان از انتظامی تشکر کرد / استقبال از ادغام موسسه رسانه‌های تصویری

شورایعالی تهیه‌کنندگان سینما با انتشار بیانیه‌ای ضمن تقدیر از حسین انتظامی برای صدور دستور ادغام موسسه رسانه‌های تصویری، بر لزوم کاهش تصدی گری و اصلاح ساختار سازمان سینمایی تأکید کرد.

شورایعالی تهیه کنندگان

به گزارش خبرگزاری موج، شورایعالی تهیه‌کنندگان در پی صدور حکم ادغام وظایف موسسه رسانه‌های تصویری در زیرمجموعه‌های سازمان سینمایی از سوی حسین انتظامی خطاب به مهدی یزدانی مدیرعامل این موسسه،  بیانیه‌ای صادر کرد.

در متن این بیانیه آمده است؛

تغییر ساختار سینمای ایران و انقلاب دیجیتال در تولید، نیاز به مسئله چابک‌سازی سیستم اداری سازمان سینمایی را دو چندان کرده است. در ادوار مختلف و با مدیریت‌های متعدد که عهده‌دار مسئولیت سازمان سینمایی بودند، صحبت از کوچک شدن مجموعه سازمان سینمایی بود و در جلسات مختلفی با حضور اهالی سینما به این مهم تاکید داشتند.

همیشه کوچک‌سازی با ممانعت‌ها و مقاومت در برابر این عقل جمعی وجود داشته اما ادامه دادن این مسیر پرهزینه و ناکارآمد امکان‌پذیر نخواهد بود.

بهترین تصمیم، ادغام مسئولیت‌ها، کاهش تصدی‌گری و محدود کردن وظایف سازمان سینمایی در طرح نظارت و پشتیبانی است.

دکتر حسین انتظامی با درایت و شجاعت قدم اولیه را جهت این امر مهم برداشت و با کمک مهدی یزدانی مدیرعامل موسسه رسانه‌های تصویری این مدیر جسور که پیشقدم شد تا در جهت رسیدن به نقطه مطلوب حرکت کنیم.

شورایعالی تهیه کنندگان تشکر و تقدیر خود را از اقدام شجاعانه دکتر انتظامی که با این حرکت انقلابی، منافع جمعی را در صدر کارهای خود قرار دادند اعلام می‌کند. ضمناً اهالی سینما در انتظار اقدام بعدی نسبت به اصلاح ساختار دیگر زیرمجموعه های سازمان سینمایی هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه