سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

حبیب خزایی‌فر موسیقی فیلم منطقه پرواز ممنوع را می سازد

حبیب خزایی‌فر آهنگساز شناخته شده سینمای ایران چند روزی است که ساخت موسیقی متن فیلم منطقه پرواز ممنوع را شروع کرده است.

موسیقی فیلم منطقه پرواز ممنوع

به گزارش خبرگزاری موج، با نزدیک شدن به روزهای پایانی تولید فیلم منطقه پرواز ممنوع، ساخت موسیقی و جلوه‌های ویژه این فیلم نیز به مراحل پایانی خود رسیده است.

حبیب خزایی‌فر، آهنگساز شناخته شده سینمای ایران چند روزی است که ساخت موسیقی متن فیلم منطقه پرواز ممنوع را شروع کرده است. خزایی فر ساخت آثار ماندگاری چون موسیقی متن فیلم ایستاده در غبار را در کارنامه خود دارد.

همچنین ساخت جلوه های ویژه رایانه ای فیلم سینمایی منطقه پرواز ممنوع توسط سید هادی اسلامی در حال انجام است.

سید هادی اسلامی که پیش از این جلوه‌های ویژه رایانه‌ای فیلمهایی چون ملک سلیمان، بادیگارد، چ و به وقت شام را در رزومه دارد، از پیش تولید در کنار تیم تولید قرارداشته و این روزها مشغول انجام اقدامات نهایی بر روی سکانس هایی از فیلم منطقه پرواز ممنوع است.

بنابراین گزارش جلوه های ویژه به کار رفته در این فیلم جزو اتفاقات تازه و رو به جلو برای سینمای ایران است.

منطقه پرواز ممنوع به نویسندگی و کارگردانی امیر داسارگر و تهیه کنندگی حامد بامروت نژاد برای حضور در جشنواره فیلم فجر آماده می شود.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه