سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

یازدهمین دوره جلال آل احمد برگزیدگان خود را معرفی کرد

در اختتامیه یازدهمین دوره جایزه جلال آل احمد رضا امیر خانی هدیه نقدی خود را به آموزگاران بلوچستانی تقدیم کرد.

رضا امیر خانی

به گزارش خبرگزاری موج، به نقل از روابط عمومی یازدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد برگزیدگان خود را معرفی کرد.

بر اساس آرای هیات داوران در بخش نقد ادبی، کتاب بلاغت ساختارهای نحوی در تاریخ بیهقی اثر لیلا سید قاسم شایسته تقدیر اعلام شد و  معادل ۱۰ سکه جایزه گرفت.

در بخش داستان کوتاه، هیات داوران از میان نامزدهای معرفی شده کتاب زخم شیر اثر صمد طاهری شایسته تقدیر معرفی شد و معادل ۱۰ سکه جایزه گرفت.

وی پس از دریافت جایزه از ناصر زراعتی,  صفدر تقی زاده و هوشنگ گلشیری به خاطر کمک به او برای انتشار نخستین داستان هایش تشکر کرد.

در بخش مستند نگاری به اتفاق آرا دو کتاب الف لام خمینی اثر هدایت الله بهبودی و رکاب‌زنان در پی شمس نوشته حسن کرمی قراملکی مشترکا برگزیده شدند و مجموعاً معادل ۳۰ سکه بهار آزادی جایزه گرفتند.

در ادامه برگزیدگان بخش آتیه داستان ایرانی شامل محمدعلی رکنی، سید میثم موسویان، الهام فلاح و محمدرضا شرفی‌خبوشان جوایز خود را از دست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کردند.

 از احمد مدقق نویسنده افغانستانی و مصطفی جمشیدی دیگر نویسنده ایرانی نیز به صورت ویژه ای تجلیل شد که مصطفی جمشیدی این جایزه را به پسر شاعر خود تقدیم کرد و مدقق نیز پس از دریافت این جایزه عنوان کرد که این موفقیت حاصل نمی شد جز با فرصت بی نظیری که مدرسه رمان شهرستان ادب برای ما فراهم کرد.

در بخش رمان و داستان بلند ایرانی نیز رمان رهش نوشته رضا امیرخانی برگزیده شد. او معادل ۳۰ سکه (۱۰۰ میلیون تومان) و لوح تقدیر جایزه ادبی جلال آل احمد را از آن خود کرد. امیرخانی قسمت مادی جایزه را به موسسه پژوهشی دانایار که وجهه همتش توانمندسازی آموزگاران؛ خاصه آموزگان اهل سنت بلوچستان است تقدیم کرد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه