سرخط خبرها
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد

نمایشی که موجب پرورش تخیل خردسالان می‌شود

نمایش خرگوشک و رودخانه نوشته سیدحسین فدایی‌حسین به کارگردانی مشترک زهرا طباطبایی و مرضیه اشرفیان از اصفهان در بخش مسابقه تئاتر خردسال بیست‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان به صحنه می‌رود.

نمایشنامه خرگوشک و رودخانه

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بیست‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان، زهرا طباطبایی یکی از کارگردانان این نمایش توضیح داد: نمایشنامه خرگوشک و رودخانه قصه سه بچه خرگوش است که با هم مسیر مدرسه را طی می‌کنند و همیشه کوچک‌ترین آن‌ها می‌ترسد. دو خرگوش بزرگ‌تر سعی می‌کنند که مشکل دوستشان را حل کنند و ترفندهای مختلف به کار می‌برند تا ترس خرگوشک از بین برود. این نکته نهفته در نمایشنامه برایم جالب بود که دوستان خرگوش درصدد کمک به او هستند. چون همیشه بزرگترها می‌خواهند راهنمای بچه‌ها باشند و مستقیم به آن‌ها امر و نهی کنند.

او با بیان این که مواجه خرگوشک با ترسش و برطرف کردن آن برای بچه‌ها نوعی حالت یادگیری و آموزش دارد که چگونه با ترس روبرو شوند، افزود: ترس بچه‌ها خیلی مدنظرم بود که چرا از تاریکی و تنهایی می‌ترسند و آیا می‌شود راه‌حلی پیدا کرد آن‌ها دلهره‌های خود را کنار بگذارند.

طباطبایی تکنیک اجرایی نمایش را تاپ‌تیبل و تلفیقی از بازیگر و عروسک دانست و گفت: طراحی صحنه، انتخاب عروسک و متریال ساخت آن‌ها با توجه به زیرلایه‌های معنایی و مفهومی اثر یعنی بحث ترس و تخیل شکل گرفته و همه این‌ها به سمتی می‌رود که تخیل و تصورات بچه‌ها بارورتر شود. تماشاگر ابتدا با یک اتاق مواجه می‌شود سپس بازیگر خردسال تخیل و تصورات خود را بازگو می‌کند که در صحنه واقعیت پیدا می‌کند.

مهدی فدائی و نیایش سروش بازیگران نمایشند.

فاطمه رئوفی طراحی و ساخت عروسک را به عهده داشته است.

مرضیه اشرفیان و  نیلوفر حجازی طراحی صحنه هستند.

سعید رضوانی، حمید رضا خسروانی و نیلوفر حجازی ساخت دکور را انجام داده‌اند.

موسیقی نمایش کاری از عرفان عیدی‌وند است.

نمایشنامه خرگوشک و رودخانه نوشته سیدحسین فدایی‌حسین است که توسط زهرا طباطبایی و مرضیه اشرفیان به طور مشترک کارگردانی شده.

بیست‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان با دبیری مریم کاظمی از ۲۹ آبان تا ۴ آذرماه با میزبانی استان همدان برگزار می‌شود.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه