سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

اجرایی شدن اولویت های معارفی در برنامه‌های سیما

اعضای حقیقی شورای معارف سیما با معاون تبلیغ حوزه های علمیه کشور جلسه‌ای برگزار کردند و در این جلسه بر اجرایی شدن سند اولویت های معارفی در برنامه های تلویزیون تاکید شد.

اجرایی شدن اولویت های معارفی در برنامه‌های سیما

به گزارش خبرگزاری موج، به نقل از روابط عمومی شبکه قرآن و معارف سیما، نشست مشترک اعضای حقیقی شورای معارف سیما با معاون تبلیغ حوزه‌های علمیه کشور برگزار که دراین جلسه بر اجرایی شدن اولویت معارفی در برنامه‌های سیما و تعامل موثر با حوزه علمیه و اقدامات مناسب برای به تصویر کشیدن راهپیمایی عظیم اربعین تاکید شد.

اولویت های معارفی در برنامه های سیما از جمله مباحثی بود که از سوی دبیر جلسه مطرح و اعضای حاضر ضمن ارائه نظرات و پیشنهادات از جمله هدف قرار دادن طرح تربیتی برای مخاطبان دانش آموز در برنامه ها، ارتقای مباحث معارفی و طبقه بندی کردن آنها، اجرایی شدن سند اولویت های معارفی در برنامه های تلویزیون را در دستور کار قرار دادند.

راه های تعامل مفید و موثر بین حوزه های علمیه و سیمای جمهوری اسلامی ایران و همکاری متقابل حوزه و رسانه در پژوهش ها و آینده نگری ها نیز از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در پایان این جلسه ضمن تبیین سیاست های شبکه های مختلف تلویزیون در اربعین حسینی، اعضای شورای حقیقی معارف سیما بر تکریم مرجعیت دینی، مساله نظم راهپیمایی، انتقال فرهنگ نظافت، احترام به بزرگترها، صبر، تقدم واجبات بر مستحبات و اهمیت مناسک جمعی در برنامه سازی و همچنین پخش مستندهای فاخر از شبکه ها و همچنین تولید کلیپ های کوتاه مرتبط برای فضای مجازی تاکید کردند.

حجج الاسلام نبوی، نهاوندیان و توکلیان، محمدحسین محمدزاده، عبدالکریم خیامی، جواد رمضان نژاد و محمد احسانی از حاضران در این جلسه بودند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه