سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

تابلوی نقاشی به‌ یاد سربازان جان‌باخته کشیده شد

بهزاد شیشه‌گران یک اثر نقاشی به یاد سربازان جان‌باخته و مجروحان پادگان ۰۵ کرمان در سانحه تصادف خلق کرد.

FBYEZ7YMwJED

به گزارش خبرگزاری موج، از همان ابتدای تصادف اتوبوس حامل سربازان پادگان ۰۵ کرمان، هنرمندان رشته‌های مختلف به این حادثه واکنش نشان دادند که برخی از این واکنش‌ها با خلق آثار هنری همراه بوده است.

بهزاد شیشه‌گران - نقاش و گرافیست - نیز پس از گذشت سه روز از این حادثه، یک تابلوی نقاشی در این‌باره خلق و آن را به سربازان جان‌باخته و مجروحان این تصادف تقدیم کرد.

بهزاد شیشه‌گران، طراح، نقاش و گرافیست متولد ۱۳۳۱ در تهران و دارای دیپلم نقاشی از هنرستان هنرهای زیبای تهران و کارشناسی گرافیک از دانشگاه هنر است. برگزاری ۱۵ نمایشگاه انفرادی و بیش ۱۲۰ نمایشگاه گروهی داخلی، شرکت در نمایشگاه‌های گروهی خارجی، نقاشی(چین، بنگلادش، مالزی، ایتالیا و سوییس)، گرافیک(فرانسه، انگلیس، ایتالیا)، طراحی تعدادی آرم، آرم‌نوشته، روی جلد کتاب، مجله، طراحی حروف فارسی و بسته‌بندی و تدریس طراحی، نقاشی و گرافیک از سال ۱۳۵۴ تا کنون از جمله فعالیت‌های این هنرمند است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه