سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

آخرین نقاشی چرچیل فروخته می شود

آخرین نقاشی که وینستون چرچیل کشیده، به فروش گذاشته می‌شود.

نقاشی چرچیل

به گزارش خبرگزاری موج، تلگراف نوشت: وینستون چرچیل سیاستمدار انگلیسی که بیشتر او را با سمت نخست‌وزیری و پیروزی در جنگ جهانی دوم به یاد می‌آورند، هنرمندی پرکار بود که حدود ۵۴۴ تابلو خلق کرده است.

آخرین اثری که او پیش از مرگش در سال ۱۹۶۵ کشیده، به زودی چوب حراج می‌خورد. «چرچیل» نقاشی کشیدن را از دهه سوم زندگی‌اش آغاز کرد و این هنر بعدها تبدیل به بخش جداناشدنی زندگی‌اش شد.

او در آخرین نقاشی‌اش «خاص‌ترین نقطه جهان» که برکه ماهی‌های قرمز در خانه «چارتوِل» خود بوده را به تصویر کشیده است. او این نقاشی را به «ادموند موری»‌ محافظ شخصی خود که ۱۵ سال به او خدمت کرده و سه‌پایه و قلم‌موها را برایش آماده می‌کرد،‌ هدیه داد. این اثر از آن سال در خانواده «موری» ماند و حال در حراجی «ساتبی» به معرض فروش گذاشته می‌شود.

این نقاشی پیش از این در هیچ نمایشگاهی دیده نشده و ارزش آن بیش از ۸۰ هزار پوند تخمین زده شده است.

«چرچیل» به برکه ماهی‌های قرمز در این خانه علاقه زیادی داشت. او از همان دیدار اول در دهه سوم زندگی‌اش، شیفته این خانه و آن نقطه خاص شد و حتی در روزهای پایانی عمرش بیشتر وقتش را در آن مکان می‌گذراند. او با عصایش ضربه‌ای می‌زد و همه ماهی‌ها به جنبش درمی‌آمدند؛‌ همین اتفاق سوژه او برای خلق آخرین اثر هنری‌اش شده است.

در سال ۲۰۱۴ نقاشی بزرگترین از «چرچیل» با همین سوژه که به دخترش «ماری» تعلق داشت، به قیمت یک میلیون و ۸۰۰ هزار پوند به حراج رفت.

هیچ یک از نقاشی‌های این سیاستمدار انگلیسی در طول عمرش به فروش نرسید. نقاشی «برکه ماهی‌های قرمز در چارتول» روز ۲۱ نوامبر در حراجی هنر مدرن و پس از جنگ بریتانیای «ساتبی» به فروش گذاشته می‌شود.

«وینستون لئونارد اسپنسر چرچیل» (۱۹۶۵ـ ۱۸۷۴) سیاست‌مدار و نویسنده‌ای انگلیسی بود که بین سال‌های ۱۹۴۰ تا ۱۹۴۵ در طول جنگ جهانی دوم و بار دیگر بین سال‌های ۱۹۵۱ تا ۱۹۵۵ نخست‌وزیر انگلستان بود.

او افسر ارتش انگلیس نیز بود. «چرچیل» در سال ۱۹۵۳ برنده‌ نوبل ادبیات شد. مجله «تایم» در سال ۱۹۴۹، او را به عنوان مرد نیمه‌ اول قرن بیستم انتخاب کرد.

«چرچیل» سال ۱۹۴۰ نیز به عنوان مرد سال «تایم» انتخاب شده بود. 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه