سرخط خبرها
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد

رمان بیل کلینتون مورد توجه سینما و تلویزیون قرار گرفت

اولین رمان «بیل کلینتون» (رئیس جمهور سابق آمریکا) که هنوز منتشر نشده است،‌ مورد توجه سینما و تلویزیون قرار گرفت.

«بیل کلینتون» (رییس جمهور سابق آمریکا)

به گزارش خبرگزاری موج، به نقل از رویترز، رمان هیجانی و تعلیقی «رییس جمهور گم شده است» که توسط «بیل کلینتون» رئیس جمهور سابق آمریکا و با همکاری «جیمز پترسون» نویسنده کتاب‌های پرفروش و مطرح نوشته شده در حالی تا یک سال آینده منتشر نخواهد شد از هم‌اکنون مورد توجه سینما و تلویزیون قرار گرفته است و شبکه تلویزیونی «شوتایم» نیز اعلام کرده به زودی سریالی را با اقتباس از از این رمان کلید خواهد زد.

«کلینتون» از زمان خروج از کاخ سفید در سال ۲۰۰۱ تا کنون سه کتاب نوشته است، اما این اولین باری است که وی دست به نگارش یک رمان برده و یکی از آثار او قرار است تبدیل به سریال تلویزیونی شود.

هنوز اطلاعات زیادی درباره جزئیات رمان «رئیس جمهور گم شده است» فاش نشده است اما به گفته «کلینتون» این رمان درباره ناپدید شدن ناگهانی رئیس جمهور آمریکاست و حاوی اطلاعات داخلی از کاخ سفید است که تنها یک رییس جمهور از آنها خبر دارد! این رمان قرار است از ژوئن ۲۰۱۸ در آمریکا منتشر شود.

«کلینتون» در بیانیه‌ای اعلام کرد، از نگارش این کتاب و همکاری با «پترسون» واقعا لذت بردم و بی‌صبرانه منتظرم شبکه «شوتایم» به شخصیت‌های این رمان در قالب یک سریال جان ببخشد.

پیش از این نیز خبرهایی از علاقه‌ چند چهره مطرح هالیوودی از جمله «استیون اسپیلبرگ»، «جورج کلونی» و «جی.جی آبرام» برای ساخت اقتباس سینمایی از رمان «رئیس جمهور گم شده است» منتشر شده بود.

در حال حاضر رقابت بسیار زیادی در هالیوود و در میان کمپانی‌های فیلم‌سازی و تهیه‌کنندگان برای به دست آوردن حق اقتباس سینمایی این فیلم وجود دارد و از این رمان به عنوان یکی از مهم‌ترین آثار ادبی سال آینده نام برده می‌شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه