سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • پزشکیان شب عاشورا در حرم امام سخنرانی می‌کند
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد

وزیر ارشاد :

هویت‌سازی شبکه‌های مجازی پرمخاطب باعث کاهش آسیب‌های موجود می‌شود

قم - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اقدام دولت برای هویت‌سازی برای شبکه‌های پر مخاطب،‌ گفت: این اقدام باعث کاهش آسیب‌های موجود می‌شود.

Dpq0Vg65RDuk

به گزارش خبرگزاری موج ، سید عباص صالحی درباره سیاست‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص دغدغه مراجع تقلید در زمینه فضای مجازی اظهار داشت: شخص رئیس جمهور در جلسات ماهانه شورای عالی فضای مجازی حضور می‌یابد و عصر فردا نیز این جلسه با حضور دکتر روحانی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه فصای مجازی برای ما فرصت است، افزود: این فرصت می‌تواند هم در زمینه اشتغال، تولید و فرهنگ مؤثر باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان داشت: فضای مجازی را دولت به عنوان فرصت می‌داند نه تهدید که البته این بدان معنا نیست که آسیب‌های فضای مجازی دیده نشود.

صالحی ادامه داد: مراجع تقلید در رابطه با فضای مجازی حساسیت دارند و تأکیداتی در خصوص جلوگیری از آسیب‌های آن داشتند.

وی با اشاره به سیاست‌های دولت در خصوص کاهش آسیب‌های فضای مجازی، گفت: هویت یابی در فضای مجازی در سال‌های اخیر از جمله مهمترین اقدامات دولت در این بخش بوده است و اینکه افراد به صورت ناشناس در فضای مجازی وارد نشوند و فعالیت نکنند که در این راستا سیم کارت‌های بدون هویت مورد پیگیری قرار گرفت.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: اگر به این سمت برویم که افراد بی‌شناسنامه و ناشناس کمتر در این فضا ورود کنند آسیب‌های زیادی را می‌توان برطرف کرد.

وی با بیان اینکه اقدام دیگر دولت هویت سازی برای شبکه‌های پر مخاطب است، افزود: شبکه‌های پر مخاطب الزام یافتند که شناسایی شوند تا هر شخصی مطالب خلاف اخلاق و هنجار را منتشر نکنند که این امر با هویت یابی برای کانال‌های تلگرامی دنبال شد.

صالحی گفت: در خصوص شبکه ملی اطلاعات هم قدم‌های جدی برداشته شد تا فرصت بهره‌بری اطلاعات در داخل کشور فراهم شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه