سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

برندگان جایزه پیانوی باربد به پاریس رسیدند

اشکان لایق و محمدجواد بهرامی به‌عنوان برندگان جایزه بین‌المللی پیانوی باربد برای حضور در یک فستیوال و شرکت در مسترکلاس به پاریس رسیدند.

پیانو باربد

به گزارش خبرگزاری موج، آرش اسماعیلی، دبیر هنری فستیوال پیانوی باربد، گفت که حضور در فستیوال پلاژ موزیکال در بل ایل فرانسه و شرکت در مسترکلاس‌های پیانو و موسیقی مجلسی این فستیوال، بخشی از جوایز برندگان نهایی نخستین دوره جایزه بین‌المللی پیانوی باربد است.

فستیوال پیانوی باربد که ٢٢ تا ٢٤ دی‌ماه سال ۱۳۹۵ در شهر شیراز برگزار شد، با ارسال ١٠٧ ویدئو از نمونه اجراهای پیانیست‌های نوجوان و جوان ایرانی و نیز شرکت‌کنندگانی از اکراین و ارمنستان آغاز به کار کرد و پس از بازبینی نمونه‌های اجرا توسط کریستوف بوکودجیان، کارین ظریفیان و لیلا رمضان، ٢٠ منتخب مرحله دوم آن به شیراز فراخوانده شدند.

از میان این پیانیست‌ها که در مدت سه روز حضور در شیراز، از مسترکلاس کریستوف بوکودجیان - استاد کنسرواتوار شهر پاریس - بهره مند شدند، ١٠ نفر در قالب دو گروه سنی به مرحله نهایی راه یافتند. پس از مرحله نهایی که به اجرای عمومی این نوازندگان اختصاص داشت، در گروه سنی الف (١١ تا ١٨ سال) بابک رشیدیان و محمدجواد بهرامی (ذخیره) و در گروه سنی ب (١٨ تا ٣٥ سال) اشکان لایق و متین لادانی (ذخیره) به‌عنوان برندگان نهایی معرفی شدند.

با جایگزینی محمدجواد بهرامی به‌جای بابک رشیدیان، اشکان لایق و محمدجواد بهرامی به‌عنوان نمایندگان جایزه پیانوی باربد در فستیوال پلاژ موزیکال بانگور، به فرانسه اعزام شدند. فستیوال پلاژ موزیکال بانگور از ١٥ تا ٢٧ جولای ٢٠١٧ مقارن با ۲۴ تیر تا ۵ مرداد ٩٦ در بل ایل فرانسه برگزار می‌شود.

نمایندگان جایزه پیانوی باربد در این فستیوال علاوه بر حضور در مسترکلاس‌های روزانه کارین ظریفیان و حضور افتخاری در کلاس‌های پیانیست‌های برجسته‌ای مانند ژان - مارک لوئیزادا (فرانسه)، ماریا پروتا (ایتالیا) و الکساندر گاسپاروف (روسیه)، فرصت کار روی آثار فیلیپ هرسان، آهنگساز معاصر فرانسوی، تحت هدایت و نظارت خود آهنگساز را نیز خواهند داشت و از مسترکلاس‌های موسیقی مجلسی کریستف بو، ویولونسلیست به نام فرانسوی بهره خواهند برد. همچنین در برنامه اجراهای رسمی فستیوال، سوم مردادماه به اجرای برگزیدگان جایزه باربد و لیلا رمضان، مدیر هنری این جایزه اختصاص یافته است.

جایزه پیانوی باربد به‌عنوان نخستین جایزه بین‌المللی خصوصی کشور در حوزه موسیقی، به‌صورت دوسالانه، در شیراز برگزار می‌شود.

دومین دوره جایزه بین‌المللی پیانوی باربد، آبان‌ماه ۱۳٩٧ در شهر شیراز برگزار خواهد شد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه