سرخط خبرها
  • دستگیری سارق دانشگاه تهران؛ اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
  • هلاکت ۵ تروریست در سراوان/ عملیات ناامن‌سازی تروریست‌ها خنثی شد
  • شیراز، میزبان مسابقات بوکس شطرنج قهرمانی کشور و‌انتخابی تیم ملی
  • قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند شجاعت، مقاومت و استواری تمدن ایران بود
  • فراخوان اعزام به دوره آموزش نظامی متعهدین خدمت آموزش و پرورش
  • بازداشت یک نفر در پی آتش‌سوزی ارتفاعات صیدون خوزستان
  • معاون وزیر راه: موقعیت جغرافیایی ایران مسئولیتی برای ترانزیت ایمن است
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور تا ابتدای هفته آینده
  • فوتبال ایران طلایی شد/ فراموشی شکست تیم ملی امید با شیوه الکترونیک
  • عارف: امیدواریم در روز‌ها یا هفته‌های آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود

علیرضا خمسه و خانواده باغبان شهید حادثه تروریستی در تلویزیون

بیستمین برنامه «ماه تمام» در ۳۰ خرداد میزبان راستین وقاری (خواننده)، علیرضا خمسه (بازیگر) و خانواده شهید مازیار سبزعلی زاده (شهید حمله تروریستی اخیر در فضای سبز اطراف حرم) خواهد بود.

برنامه ماه تمام

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی برنامه، راستین وقاری که اجرای ترانه‌های حضور تو، یه کاری کن و دلتنگ را در کارنامه کاری خود دارد از مهمانان برنامه ماه تمام است.

دومین مهمان این برنامه، علیرضا خمسه است. علیرضا خمسه بازیگر تئاتر، سینما، تلویزیون و فارغ‌التحصیل رشته روان‌شناسی از دانشگاه شهید بهشتی است. او برنده جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد مکمل از بیست و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر در سال ۱۳۸۷ برای بازی در فیلم بیست را در کارنامه کاری خود دارد. علیرضا خمسه در مجموعه های پایتخت ۱، پایتخت ۲، پایتخت ۳ و پایتخت ۴ نقشی متفاوت را در نقش «بابا پنجعلی» ایفا کرد که مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت.

سومین مهمان این برنامه در بخش جاودانه‌ها، خانواده شهید مازیار سبزعلی زاده هستند. شهید سبزعلی زاده باغبان شهید حادثه تروریستی حرم امام (ره) بود که در هنگام باغبانی در حرم مطهر در حمله تروریست‌های وابسته به داعش به شهادت رسید. همسر و دو فرزند این شهید بزرگوار مهمان بیستمین برنامه ماه تمام خواهند بود.

برنامه «ماه تمام» کاری از گروه خانواده شبکه دو سیما و با مشارکت امور فرهنگی و اجتماعی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و مجموعه تفریحی ورزشی ارم سبز است که در ماه مبارک رمضان، هر شب حوالی ساعت ۲۳:۳۰ به مدت ۷۵ دقیقه به تهیه کنندگی سهیل سلیمانی و مجری طرحی امیر شرافتی پخش می‌شود. اجرای این برنامه را عبدالله روا به عهده دارد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه