سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

توقف اجرای نمایش «سه خواهر» / معجونی به جای عاقبتی می‌آید

نمایش «سه خواهر» تازه‌ترین اثر محمد حسن معجونی، به دلیل ایام عزاداری متوقف شد و از تاریخ ۲۸ خرداد دوباره روی صحنه خواهد رفت.

نمایش

به گزارش خبرگزرای موج به نقل از مشاور رسانه‌ای این پروژه، نمایش «سه خواهر» عنوان تازه‌ترین اثر محمد حسن معجونی کارگردان تئاتر کشور است که از تاریخ ۱۷ خرداد در تماشاخانه «پالیز» روی صحنه رفت اما اجرای این نمایش به دلیل فرا رسیدن شب‌های قدر به مدت یک هفته متوقف خواهد شد و از تاریخ ۲۸ خرداد دوباره روی صحنه خواهد رفت.

پیش خرید بلیت‌های این اثر نمایشی برای هفته آینده در سایت‌های اینترنتی آغاز شده و علاقه مندان به هنرهای نمایشی با مراجعه به سایت مرتبط، می‌توانند بلیت‌های نمایش «سه خواهر» را خریداری کنند، همچنین امکان خرید حضوری بلیت برای مخاطبان، از گیشه تماشاخانه موجود است.

بنا بر این گزارش به دلیل سفر محمد عاقبتی بازیگر این اثر نمایشی، محمد حسن معجونی به مدت یک هفته از تاریخ ۲۸ خرداد به جای او روی صحنه خواهد رفت و شخص کارگردان ایفاگر یکی از نقش‌های نمایشنامه معروف آنتوان چخوف خواهد بود.  

بازیگرانی که در این نمایش به ایفای نقش می‌پردازند از چهره های مطرح در حوزه تئاتر هستند و تعدادی از آن‌ها از میان جوانان شناخته شده تئاتری برگزیده شدند.

نمایش «سه خواهر» تازه‌ترین اثر نمایش گروه تئاتر لیو محسوب می‌شود و هر شب در ساعت ۲۱:۳۰ در تماشاخانه پالیز روی صحنه می‌رود.

حسین امیدی، فریبا جدیکار، سعید چنگیزیان، حسین حسینیان، آناهیتا درگاهی، پوریا رحیمی سام، فراز سرابی، میلاد شجره، آوا شریفی، محمد عاقبتی، به‌آفرید غفاریان، فرزانه میدانی، محمدحسن معجونی، سیاوش البخشی نائینی بازیگرانی هستند که در این نمایش به ایفای نقش می‌پردازند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه