سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

صنایع دستی به مصلی رسید

هنرمندان ۵ رشته مختلف صنایع دستی با هماهنگی و مشارکت دفتر صادرات معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم حضور پیدا کردند.

صنایع دستی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور، پویا محمودیان مدیرکل صادرات این معاونت، گفت: با هماهنگی و تلاش‌های صورت گرفته از سوی معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور امسال موفق شدیم امکان حضور هنرمندان رشته‌های مختلف صنایع دستی را از دوشنبه ۸ خراد ماه به مدت ۲۰ شب در نمایشگاه قرآن در تهران فراهم کنیم.

او با بیان اینکه مراسم افتتاحیه این نمایشگاه روز دوشنبه ۸ خرداد ماه در محل مصلی تهران با حضور مسئولان وشرکت کنندگان در نمایشگاه برگزار شد، افزود: در این دوره از نمایشگاه بینالمللی قرآن، ۵ هنرمند صنایع دستی کشورمان در رشته‌های تابلو چرم با مضامین مذهبی، تراش سنگ‌های قیمتی، جلد کتاب‌های قرآن، میناکاری و قلمکار و زیورآلات سنتی از ساعت ۶ تا ۱۲ شب در ۵ غرفه با فضای ۹ متر به مدت ۲۰ شب حضور خواهند داشت.

وی افزود: در کنار غرفه‌های صنایع دستی در نمایشگاه قرآن تعدادی از آثار اساتید برجسته کشور در قالب تابلوهای معرق و منبت با موضوعات مذهبی به عنوان گروه «ایران سرا» به نمایش گذاشته شده است.

مدیرکل صادرات معاونت صنایع دستی اضافه کرد: هنرمندان شرکت کننده محصولات صنایع دستی مرتبط با موضوعات قرآنی خود را در این نمایشگاه به نمایش عمومی گذاشته‌اند.

بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم از ۸ خرداد ماه به مدت ۲۰ شب در محل مصلی امام خمینی (ره)، سالن شبستان برگزار می شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه