سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

وزیر ارشاد:

مسابقات بین المللی قرآن بانوان مسیری برای افزایش وحدت است

صالحی امیری مسابقات بین المللی قرآن بانوان را مسیری برای افزایش وحدت بین مسلمانان جهان دانست و گفت: ما منادی وحدت در جهان اسلام هستیم و مسیر وحدت از مسیر قرآن که وجه مشترک ماست، می گذرد.

دیدار وزیر فرهنگ اسلواکی با صالحی امیری

به گزارش خبرگزاری موج، سید رضا صالحی امیری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه افتتاحیه سی وچهارمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم در  خصوص برگزاری این رقابت ها برای اولین بار در ایران گفت: بانوان نیمی از جامعه هستند و نه ممکن است و نه عقلانی است که ما بانوان را در فعالیت های فرهنگی و دینی نبینیم و باید در همه حوزه های کشور بانوان به عنوان نیمی از جمعیت کشور دیده شوند.

وی با بیان اینکه من در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به همه بخش ها ابلاغ کرده ام که بانوان را در سطوح مدیریتی و مسئولیتی به کار بگیرند، افزود: نقش بانوان در فرآیند فعالیت ها و مدیریت فرهنگی مورد توجه قرار گرفته شده است و در آینده ای نزدیک شما خواهید دید که بانوان در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیشتر از گذشته در فعالیت های ادبی، هنری، قرآنی و سینمایی حضور خواهند داشت.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: ما در دولت معتقد هستیم که هیچ وجه تمایزی بین آقایان و بانوان وجود ندارد و زنان به عنوان یک واقعیت و حقیقت باید به جایگاه اصلی خود برسند.

صالحی امیری مسابقات بین المللی قرآن بانوان را مسیری برای افزایش وحدت بین مسلمانان جهان دانست و خاطرنشان کرد: ما منادی وحدت در جهان اسلام هستیم و مسیر وحدت از مسیر قرآن که وجه مشترک ماست، می گذرد.

اولین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم بانوان از سوم تا پنجم اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی(ره) برگزار می شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه