سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

اجرای خواننده آمریکایی در تالار وحدت تکذیب شد

دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار تکذیبیه ای اجرای آثاری از یک خواننده آمریکایی را در تالار وحدت تکذیب کرد.

تکذیبیه

به گزارش خبرگزاری موج، در پی انتشار خبری در یکی از رسانه ها و نقل آن در برخی رسانه های دیگر مبنی بر اجرای آثار خواننده آمریکایی، دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این خبر را اساسا دروغ و برای شفاف سازی اذهان عمومی و دوری از حاشیه سازی های احتمالی تکذیبیه ای را صادر کرد.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در متن این تکذیبیه چنین آمده است: «گروه موسیقی لهستانی دونفره «پارتیزانت» قرار است هشتم و نهم اردیبهشت ماه جاری در تالار وحدت با اجرای آثاری بی‌کلام از موسیقی فیلم‌های کلاسیک سینمای جهان و بدون اجرای هیچ اثری از آثار خواننده آمریکایی نامبرده در متن خبر منتشر شده در برخی خبرگزاری ها و جراید روی صحنه برود.
متاسفانه در روزهای اخیر در یکی از رسانه ها، شاهد انتشار خبری با تیتر «یاد مایکل جکسون در تالار وحدت زنده می شود» و تیترهای مشابه در برخی جراید پیرامون اجرای این گروه بودیم که دفتر موسیقی قویا ضمن تکذیب این خبر، آن را تبلیغاتی و ترفندی برای حاشیه سازی و یا جذب مخاطبان به منظور فروش بیشتر بلیت اجرای مزبور دانسته و از رسانه‌ها تقاضا کرده ضمن رعایت اصول حرفه ای خبرنگاری در انعکاس اخبار دقت لازم را به عمل آوردند و از ایجاد حاشیه های بی مورد در فضای موسیقی کشور خودداری کنند.»
 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه