سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

فروش نسخه نادر از طراحی «تن تن» به قیمت ۸۰۰ هزار دلار

نسخه نادر و اوریجینالی از طراحی مربوط به مجموعه «تن‌تن» در حراجی پاریس به قیمت ۸۰۰ هزار دلار فروخته شد.

74JHdWpl52Hd

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری فرانسه، یک نسخه طراحی نادر از کتاب کمیک بوک «تن تن در آمریکا» در پاریس به قیمت ۷۵۳ هزار یورو (۷۹۸ هزار دلار) فروخته شد.

این طراحی که در ابعاد ۱۲ در ۱۵ سانتیمتر است با مرکب چینی توسط هرژه کارتونیست بلژیکی برای این کتاب که سال ۱۹۳۷ منتشر شد، کشیده شده است.

این اثر بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار یورو ارزشگذاری شده بود.

در این تصویر پسر گزارشگر مشهور در حالی که یک اسلحه در دست دارد روی رکاب یک تاکسی که با سرعت در حال حرکت در خیابانی در شیکاگو است، ایستاده است.

این فروش رقم فروش قبلی را که برابر ۷۷۰۶۰۰ یورو برای طرحی دیگر از هرژه در سال ۲۰۱۵ پرداخت شده بود، پشت سرگذاشت.

به گفته کارشناس این حراجی، این فروش نشان دهنده اهمیت آثار هرژه است و این که کلکسیونرها همچنان به جمع‌آوری این آثار علاقه دارند.

در این حراجی یک طراحی دیگر از تن‌تن به قیمت ۶۷ هزار یورو فروخته شد که تصویری از کاپیتان هادوک در کنار تن تن و سگش برفی بود. این رقم نیز رکوردی برای فروش این دست از طرح‌های هرژه بود و برای آن قیمتی بین ۱۵ تا ۲۰ هزار یورو پیش‌بینی شده بود.

یک طراحی دیگر از تن تن با مدلی از تک شاخ نیز در حالی که کمتر از ۱۸ هزار دلار برای آن پیش‌بینی شده بود به قیمت ۶۵ هزار دلار فروخته شد.

در ماه نوامبر یک طراحی از این مجموعه مربوط به «کاشفان روی ماه» به قیمت ۱.۵۵ میلیون یورو در یک حراجی فروخته شد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه