سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

جایزه جشنواره مکزیکی برای «نقطه کور»

فیلم «نقطه کور» به کارگردانی مهدی گلستانه موفق به کسب جایزه بهترین کارگردانی از جشنواره «لاس کروسس» مکزیک شد.

JT0r9xGJ3IjL

به گزارش خبرگزاری موج بنا بر اعلام پخش‌کننده بین‌المللی فیلم سینمایی «نقطه کور»، این فیلم به کارگردانی و تهیه کنندگی مهدی گلستانه شب گذشته (۲۱ اسفند ماه) در آیین اختتامیه این جشنواره ، جایزه بهترین کارگردانی در بخش مسابقه فیلم‌های بلندسینمایی را از میان ١٢ فیلم دریافت کرد.

پخش بین‌المللی فیلم «نقطه کور» بر عهده الهه نوبخت است که در مراسم اختتامیه حضور داشت و پیامی را به نمایندگی از مهدی گلستانه خواند: "فیلم‌هایی که در مورد روابط انسانی ساخته شده‌اند بدون مرز و جغرافیا همواره بازتاب داشته است. در مورد فیلم «نقطه کور» تمام تلاشم را کرده‌ام که به موضوعی بین‌المللی که ممکن است در هر نقطه‌ای از دنیا اتفاق بیفتد بپردازم. خوشحالم که در این فستیوال به این نکته توجه شده است".

این فیلم سومین فیلم بلند مهدی گلستانه است که پیش از این نیز در بخش مسابقه ی سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر پذیرفته شده بود.

محمدرضا فروتن، هانیه توسلی، شقایق فراهانی، محسن کیایی، مریم بوبانی، خاطره اسدی، نیکی مظفری، علیرضا زمانی نسب، سیداحمد محمدی، سارا ربیعی، سجاد شهرابی، یلدا نوریان، مهدی پارسا در «نقطه کور» ‌به ایفای نقش پرداخته‌اند.

در خلاصه داستان این فیلم به قلم احسان بیگلری با همکاری پریسا هاشم پور آمده است: «خسرو که ۲۳ روز را بر پهنه دریا و به دور از خانواده گذرانده؛ با دنیایی از ابهامات فکری که تمام مدت مثل خوره، ذهنش را اشغال کرده، وارد خانه‌اش در تهران می‌شود. پس از ورود خسرو به خانه، تمامی ذهنیت‌هایش عینیت می‌یابند. او قادر به مقابله با مسائل پیش آمده نیست، اما... .»

جشنواره بین‌المللی فیلم «لاس کروسس» از تاریخ ٨ الی ١٢ مارس ٢٠١٧ ( ١٨ تا ٢٢ اسفند ٩٥ ) در شهر لاس کروسس مکزیک برگزار شد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه