«یک، دو، سه خنده» روی آنتن شبکه نهال

برنامه تلویزیونی «یک، دو، سه خنده» از بیست و چهارم اسفند ماه در شبکه نهال روی آنتن خواهد رفت.

Bs2zvPAYuSpS

به گزارش خبرگزاری موج، برنامه تعاملی یک دو سه خنده در ایام تعطیلات عید نوروز کودکان ۷ تا ۱۲ ساله را مهمان لبخند خواهد کرد و کودکان می‌توانند با ارسال ویدئو در برنامه ایفای نقش کنند.

احسان مهدی کارگردان و تهیه کننده برنامه «یک، دو، سه خنده» گفت: این برنامه به صورت تعاملی و با هدف افزایش مهارت های فردی و اجتماعی در جهت تحقق اعتماد به نفس تولید می‌شود.

وی افزود: علاوه بر این، برنامه «یک، دو، سه خنده» شامل ایتم هایی مانند کاردستی، دوبله انیمیشن، برنامه عروسکی و بخش های مختلف طنز است که در مدت ۲۲ دقیقه از شبکه نهال پخش خواهد شد.
مهدی تاکید کرد: فصل اول این مجموعه در 65 قسمت تهیه شده است و هر برنامه در جمعه ها و روزهای فرد از شبکه نهال پخش می شود و تکرار این برنامه در روزهای زوج خواهد بود.
برنامه «یک، دو، سه خنده» با توجه به سیاست کلان سازمان صدا و سیما در جذب مخاطب و استفاده از ظرفیت های نو و پویای رسانه ای به صورت تعاملی تولید می شود و ظرفیت مناسبی برای جذب مخاطب کودک و اخذ بازخورد از مخاطب داراست.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه