سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

نمایندگی آستان قدس رضوی در یزد افتتاح شد

نمایندگی آستان قدس رضوی در استان یزد در مراسمی با حضور «مصطفی خاکسار قهرودی» معاون امداد مستضفان آستان قدس رضوی، آیت الله «محمدرضا ناصری» نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد و جمعی از مسئولان استانی به طور رسمی راه‌اندازی شد.

8O1Ke8qN26UE

به گزارش خبرگزاری موج، «محمدصالح جوکار» سرپرست این نمایندگی در استان یزد با اشاره به فعالیت غیررسمی این نمایندگی تاکنون، ابراز امیدواری کرد که فعالیت رسمی این دفتر موجب بسط و گسترش هر چه بیشتر فرهنگ رضوی در استان دارالعباده یزد شود.

وی همچنین با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در حکم انتصاب تولیت جدید آستان قدس یزد مبنی بر توسعه خدمت و بهره‌مندی زائران و مجاوران آن حضرت به ویژه مستمندان و مستضعفان، اظهار کرد: خوشبختانه استان یزد از ظرفیت‌های فراوانی در این رابطه برخوردار است و می‌توان با استفاده از این توانمندی‌ها بسیاری از مشکلات و محرومیت‌های استان را مرتفع کرد.

سردار جوکار از فراهم شدن زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری برای ایجاد این دفتر در استان خبر داد و گفت: خوشبختانه نه تنها ساختمانی برای استقرار این دفتر مهیا شده بلکه شناسایی محرومان استان با همکاری دستگاه‌های مختلف و مرتبط صورت گرفته است به نحوی که امسال تاکنون سه هزار زائر اولیف سالمند و بیمار سرطانی به مشهد مقدس اعزام و از خدمات آستان قدس بهره‌مند شده‌اند.

این مسئول در این باره از ادامه و استمرار این اعزام‌ها از استان در سال جاری و نیز سال آینده خبر داد و در ادامه به طرح خادم‌یاران اشاره کرد و گفت: همکاریو مشارکت در خدمت به محرومین و مستمندان در قالب این طرح در عرصه‌های مختلفی اعم از بهداشت و درمان، فنی و مهندسی و عمران، تشکیل اردوهای جهادی، حوزه‌های اموزشیو فرهنگی و همچنین عرصه‌های کارآفرنیی و اشتغال خدمات نیز خواهد بود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه