اراضی ملی ۲ هزار میلیاردی در شهرستان مهر رفع تصرف شدند

فرمانده انتظامی استان فارس از رفع تصرف اراضی ملی به ارزش ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در یکی از مناطق شهرستان "مهر" خبر داد.

حفاظت منابع طبیعی
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، سردار عزیزاله ملکی فرمانده انتظامی استان، بیان کرد: در پی شکایت نماینده اداره منابع طبیعی مبنی بر تصرف حدود ۳۳ هزار متر مربع از اراضی ملی توسط تعدادی از اهالی در چند منطقه شهرستان "مهر"، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: ماموران انتظامی به همراه نماینده و کارشناس منابع طبیعی و هماهنگی قضایی به محل مورد نظر اعزام و حدود ۳۳ هزار متر مربع از اراضی ملی که به صورت غیرقانونی تصرف و اقدام به تغییر کاربری شده بود، را به بیت‌المال بازگردانند.

فرمانده انتظامی استان فارس با بیان اینکه در این خصوص ۴ نفر که حین ماموریت ایجاد تنش می‌کردند دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند، تصریح کرد: کارشناسان ارزش زمین‌های رفع تصرف شده را ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برآورد کردند.

سردار ملکی خاطر نشان کرد: حفظ و حراست از منابع طبیعی و ملی از اولویت‌های مجموعه انتظامی است و مبارزه با زمین‌خواران و سودجویان به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه