سرخط خبرها
  • احیای پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی ۷۰ درصد پیشرفت دارد
  • سکو‌های فاقد پشتوانه فیزیکی امکان فروش طلا نخواهند داشت
  • شرکت‌های تامین بودجه نیروهای شرکتی روابط غیررسمی با دستگاه‌ها دارند
  • پایان کودک‌ربایی در تهران/ نوزاد ۲ ماهه به آغوش خانواده بازگشت
  • اتحادیه بنکداران: برنج قاچاق آمریکایی در تهران توزیع نشده است/ کمبودی در توزیع کالاهای اساسی نداریم
  • وزیر علوم: انحلال دانشگاه پیام نور منتفی شد‌
  • علیرضا خمسه: از انتخاب بعضی نقش‌ها پشیمان هستم
  • سردار ابن‌الرضا: جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه تسلیم فشار نخواهد شد
  • ممنوعیت فروش کتب درسی خارج از سامانه رسمی/ رصد فروشگاه‌های اینترنتی متخلف
  • سازمان وظیفه عمومی: امکان سپری کردن خدمت سربازی مشمولان فوتبالیست در تیم های غیر نظامی لیگ برتر شایعه است
  • نورافکن و واسعی غایبان سپاهان مقابل استقلال هستند
  • سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر خواهد بود
  • عملیاتی شدن استفاده از متانول به‌عنوان جزء اکسیژنه در ترکیب بنزین
  • تکذیب شایعه بنزین ۸۰ هزار تومانی از سوی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور
  • پایان قرارداد ۴۵ ساله اجاره بندرترکمن/ ساحل ۹۰۰ میلیاردی آزاد شد
  • کارگران ساختمانی مشمول قانون مشاغل سخت و زیان‌آور قرار می‌گیرند
  • تمدید زمان مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری و دانشجو
  • ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید
  • رحمانی فینالیست شد/ اسمی به مرحله شانس رفت
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور طی ۵ روز آینده

کمبود گازوئیل؛ دغدغه اصناف و فعالان اقتصادی فارس

رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارس، با اشاره به مشکلات تأمین گازوئیل، خواستار رفع موانع و تأمین پایدار سوخت برای واحدهای صنفی و فعالان اقتصادی استان شد.

اتاق اصناف مرکز فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، حجت جوانمردی، رئیس اتاق اصناف مرکز استان، در نشست مشترک دولت و بخش خصوصی که با حضور مسئولان و جمعی از فعالان اقتصادی در استانداری فارس برگزار شد، حضور یافت.

این نشست با هدف بررسی مسائل و چالش‌های اقتصادی استان و طرح مطالبات و مشکلات فعالان بخش خصوصی برگزار شد و موضوعات مختلف مرتبط با روند فعالیت واحدهای اقتصادی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

جوانمردی در این جلسه با تأکید بر ضرورت توجه جدی به مشکلات واحدهای صنفی و فعالان اقتصادی، یکی از دغدغه‌های مهم موجود را کمبود و دشواری تأمین گازوئیل عنوان کرد.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارس با اشاره به تأثیر مستقیم تأمین سوخت بر فعالیت بخش‌های مختلف اقتصادی، اظهار کرد: تداوم کمبود گازوئیل می‌تواند روند فعالیت واحدهای صنفی، حمل‌ونقل و بخش‌های وابسته را با مشکل مواجه کرده و هزینه‌های فعالیت اقتصادی را افزایش دهد.

وی خواستار بررسی و رفع موانع موجود در زمینه تأمین و توزیع گازوئیل شد و بر ضرورت اتخاذ تدابیر فوری و مؤثر برای جلوگیری از ایجاد اختلال در فعالیت واحدهای اقتصادی تأکید کرد.

جوانمردی همچنین بر اهمیت استمرار جلسات مشترک میان دولت و بخش خصوصی تأکید کرد و گفت: طرح مستقیم مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی در چنین نشست‌هایی می‌تواند زمینه‌ساز تصمیم‌گیری دقیق‌تر و ارائه راهکارهای عملی برای رفع موانع تولید و فعالیت‌های صنفی باشد.

وی افزود: اتاق اصناف مرکز استان فارس همچنان پیگیر مطالبات و مشکلات واحدهای صنفی خواهد بود و تلاش می‌کند مسائل موجود را از مسیر تعامل و همکاری با دستگاه‌های اجرایی استان دنبال کند.

برگزاری نشست‌های مشترک دولت و بخش خصوصی، فرصتی برای انتقال دغدغه‌های فعالان اقتصادی به مسئولان و بررسی راهکارهای اجرایی برای تسهیل فعالیت‌های اقتصادی در استان فارس به شمار می‌رود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه