سرخط خبرها
  • شورای نگهبان: حضور کم‌نظیر مردم در تشییع رهبر شهید، محاسبات دشمن را برهم‌ زد
  • فاز نخست پزشک خانواده از دوره آزمایشی خارج شد
  • ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم
  • حلالی: تارتار باید بازیکن‌سالاری را در پرسپولیس از بین ببرد
  • توقف اقدامات اجرایی مالیاتی ناشی از اختلال بانکی تا ۳۰ تیر
  • تمدید ۵ ساله برنامه زمان‌بندی فعالیت دستگاه‌ها در سامانه تدارکات الکترونیک دولت
  • رشد ۳.۵ درصدی قیمت بیت‌کوین در معاملات امروز
  • روس‌اتم: ۶ نفر از کارکنان ما بازگشت به نیروگاه بوشهر را آغاز کردند
  • سخنگوی ستاد انتخابات کشور: گمانه‌زنی‌ها درباره زمان برگزاری انتخابات شوراها صحت ندارد
  • پرچم‌های فلسطین در دست بازیکنان و اعضای کادر فنی مصر بعد از بازگشت از جام جهانی در خیابان‌های این کشور
  • ذوالقدر: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد و رژیم تبهکار صهیونی هم از پاسخ رزمندگان در امان نخواهد بود
  • فریاد‌های انتقام شیعیان کشمیر هند
  • هیئت بریتانیایی: سطح تهدیدات امنیتی در تنگه هرمز همچنان در بالاترین حد خطر قرار دارد
  • جلیلی: انتقام از دشمنان، حق ملت و وظیفه مسئولان است
  • ۷ شهر ایران در میان ۱۵ شهر گرم جهان، بندر دیر گرم‌ترین شهر دنیا شد
  • واکنش مجری عرب به تشییع میلیونی رهبر شهید: آیا حاکمی در جهان عرب، حتی یک نفر وجود دارد که مردم برایش چنین کاری کنند؟
  • قابلیت جدید اینستاگرام؛ اجازه نمی دهد از عکس‌هایتان برای هوش مصنوعی استفاده شود
  • ادعای فاکس‌نیوز درباره ادامه مذاکرات آمریکا و ایران

پیام حضور میلیونی مردم در مراسم تشییع، انسجام ملی و حمایت از آرمان‌ها بود

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس، گفت: حضور میلیونی مردم در مراسم‌های بدرقه و تشییع رهبر شهید، پیام روشنی از انسجام ملی و حمایت از آرمان‌های انقلاب اسلامی بود و این سرمایه اجتماعی باید حفظ و تقویت شود.

سازمان تبلیغات اسلامی فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدباقر ولدان، مدیرکل سازمان تبلیغات استان، در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز عبادی-سیاسی جمعه شیراز، با اشاره به جایگاه ملت ایران اظهار کرد: ما همان ملتی هستیم که روزی پیغمبر خدا بر شانه سلمان فارسی زد و مژده آمدن قوم سلمان به عنوان قوم آخرالزمان را فرمود.

وی با اشاره به مراسم تشییع رهبر شهید ادامه داد: این روزها دیدیم که تشییع رهبر شهیدمان تبدیل شد به یک برگ زرینی در تاریخ بشریت؛ ۴۳ میلیون در ۲ کشور ایران و عراق، ۶ بار نمازی که بر پیکر پاک ایشان خوانده شد، چه تاریخی به هم زد، چه حماسه‌ای به پا کرد و این تشییع خودش یک قیام شد، این تشییع خودش یک بعثت خون به پا کرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس اظهار کرد: وقتی که قومی برانگیخته و مبعوث می‌شوند، خودشان را از حالت سکون و ایستایی به یک حرکت بر مبنای بصیرت و برای انتقام می‌رسانند.

ولدان با بیان تفاوت میان انتقام و خونخواهی گفت: فرق است بین انتقام و خونخواهی؛ انتقام یک مجازات است، مجازات قاتل و جنایتکار، اما انتقام فقط انتقام از جسم نیست بلکه انتقام بخشی از یک مجموعه کامل خونخواهی است؛ خونخواهی که برای حفظ پیام خون آن شهید است.

وی افزود: خون مقدس است و بعثت خون یعنی ما باید برای مطالبه خونخواهی دنبال احقاق حقوق صاحب خون باشیم؛ لذا پرچم صاحب‌الزمان(عج) ما یالثارات الحسین است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس اظهار کرد: اگر یک روزی می‌گفتی لبیک یا خامنه‌ای، لبیک یا حسین است، ما در این ایام تشییع به خوبی متوجه شدیم که یالثارات الخامنه‌ای همان یالثارات الحسین است؛ چرا که ما ملت امام حسین(ع) هستیم.

وی ادامه داد: رهبر شهید ما ۳۷ سال مردم ما را رشد داد و طوری تربیت کرد که به خوبی فهم کنیم که ما امت ظلم‌پذیری نیستیم، ما یک امت ظلم‌ستیز هستیم.

ولدان با اشاره به مراسم تشییع در عراق گفت: مردم کشور برادر و دوست یعنی کشور عراق را ببینید که در این روزها چه اتفاق بزرگی رقم زدند؛ تشییع امام شهید در کشور عراق ۲۳ ساعت طول کشید، بیش از ۱۰ میلیون عراقی آمدند و استاندار کربلا به اولین زائر اربعین ۱۴۴۸ خیر مقدم گفت.

وی تصریح کرد: امروز ثمره تشییع ما خونخواهی می‌شود؛ بعثت خون تازه از سحرگاه امروز جمعه شروع شد؛ خونخواهی برای اینکه ما اهداف و آرمان رهبر شهید را مطالبه کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس، عرصه‌های خونخواهی را تشریح کرد و گفت: عرصه‌های خونخواهی هم در عرصه اجتماعی است که ما خونخواهی را باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل کنیم.

وی افزود: پدرکشتگی ما با استکبار جهانی و یهود سخن دیروز و امروز نیست، جنگ ما جنگ وجودی است و ما زینب‌وار باید از خون امام خود پاسداری کنیم و خونخواه اهداف مقدس امام شهیدمان باشیم.

ولدان ادامه داد: دومین عرصه، عرصه حقوقی است؛ چه مردم به صورت خودجوش و چه مسئولان ما در فضاهای دیپلماسی، در حقوق بین‌الملل باید فعال شویم و نگذاریم خون رهبر شهیدمان پایمال شود و در عرصه نظامی هم باید مطالبه‌گری و بازدارندگی جدی داشته باشیم.

وی گفت: ما امروز از این نماز جمعه خونخواهی و انتقام در سومین حرم اهل‌بیت(ع) را می‌خواهیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس با اشاره به بیانیه ماموریت خون‌خواهی رهبر شهید اظهار کرد: اولین محور این بیانیه در این مانیفست خونخواهی، تغییر پارادایم و دکترین دفاعی و بازدارندگی است و امروز باید از انفعال به خلق قدرت رو بیاوریم.

وی افزود: امروز روزی نیست که بخواهیم با لفاظی‌های بدون عمل و با طفره‌روی‌های محترمانه بخواهیم دست از خونخواهی رهبرمان بکشیم.

ولدان ادامه داد: امروز این کشور استکباری آمریکا باید با تغییر دکترین دفاعی ما شرش از منطقه کوتاه شود و لازمه آن این است که رهبر شهید ما وصیت کرد قوی شویم؛ یعنی قوی شدن در عرصه نظامی، همچنان که امروز ایران موشکی، ایران پهپادی، ایران بالقوه هسته‌ای، ایران فناوری و نانوتکنولوژی شده‌ایم و هم در عرصه علمی و فناوری، هم در عرصه اقتصادی و امنیت قدرتمند شده‌ایم.

وی با اشاره به محور دیگر بیانیه ماموریت خونخواهی گفت: بر این اساس، اولا باید هرچه زودتر یک سیلی سخت به عنوان پاسخ اولیه به سران کفر زده شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس افزود: جمعه خونخواهی و انتقام ما یعنی ما باید برای قصاص و انتقام از خون رهبر شهیدمان مطالبه کنیم و قصاص رمز حیات و زندگانی من و شماست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه