سرخط خبرها
  • مهلت جدید برای استفاده از کالابرگ خرداد
  • توصیه هاشمی به زائران اربعین: نیازی به خرید سیمکارت عراقی نیست
  • رکوردشکنی مردم در مدیریت مصرف برق
  • زیدان سرمربی تیم ملی فرانسه شد
  • پزشکیان: با هدایت رهبری از حقوق ملت کوتاه نمی‌آییم
  • رشیدی: تیم‌های عربی با جت حرکت می‌کنند ما لاک‌پشتی
  • حقوق بازنشستگان واریز شد/پرداخت حقوق کارکنان دولت حداکثرتا فردا
  • علت پلمب برخی کافه‌های مرکز تهران مشکلات صنفی بوده است
  • پایان همیشگی خاموشی تا شهریور: خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان معاف
  • رئیس جمهور به وزارت نیرو: برق دولت را قطع کنید اما برق تولید کننده را خیر
  • علت توقف برنامه فردوسی‌پور دعوت از علیرضا فغانی بود
  • هشدار ایران به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا

عوامل خائن مرتبط با رسانه‌های دشمن در فارس شناسایی و دستگیر شدند

اداره کل اطلاعات استان فارس از شناسایی و دستگیری تعدادی از افراد خائن و جاسوس وابسته به رسانه‌های معاند خبر داد که با دشمنان نظام همکاری داشته و خواستار حمله نظامی به ایران شده بودند.

دستگیری
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره‌کل اطلاعات استان، در یک عملیات دقیق و اطلاعاتی موفق شدند تعدادی از عوامل خائن به وطن را که با رسانه‌های دشمن و شبکه‌های جاسوسی خارجی ارتباط داشتند، شناسایی و دستگیر کنند.

یکی از افراد دستگیر شده در بازجویی‌ها گفت: از ترامپ خواستم که به ایران حمله نظامی کند؛ یک توییت زده بودم و نوشته بودم بیایید کمک کنید؛ همچنین موقعیت‌های مهمی مانند مراکز سپاه، بسیج، حسینیه‌ها، کلانتری‌ها و... را برای دشمن ارسال کردم.

یک جاسوس دیگر در اعترافات خود بیان کرد: از طریق ارتباط امن با شبکه اینترنشنال، به آنها پیام دادم که یک مرکز را بمباران کردند و رفتند؛ همچنین یک پیام مستقیم به صفحه اینستاگرام بنیامین نتانیاهو فرستادم.

اداره کل اطلاعات استان فارس تاکید کرد که امنیت کشور خط قرمز دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی است و با هرگونه همکاری با دشمنان و رسانه‌های معاند به طور قاطع و بدون اغماض برخورد خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه