آیین عزاداری شهادت رهبر فرزانه انقلاب امشب در شیراز برگزار می شود

هیئات مذهبی استان فارس شامگاه پنج‌شنبه ۱۴ اسفندماه با برگزاری آیین عزاداری و تجمع مردمی در شیراز، شهادت رهبر فرزانه انقلاب اسلامی را گرامی می‌دارند و این ضایعه بزرگ را به نماینده ولی‌فقیه در استان فارس تسلیت خواهند گفت.

عزاداری مردم تهران در سوگ رهبر شهید
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، این حرکت مردمی نخستین برنامه‌ عزاداری در سطح استان‌های کشور است که برای عرض تسلیت به آیت‌الله لطف‌الله دژکام، نماینده ولی فقیه در استان برگزار می‌شود و نشان‌ دهنده ارادت مردم فارس به رهبر انقلاب و آرمان‌های نظام اسلامی است.

در این مراسم، هیئات مذهبی، مداحان و اقشار مختلف مردم با حضور گسترده و با همراه داشتن زنجیر و طبل‌های حسینی به عزاداری خواهند پرداخت و دسته‌های سوگواری در قالب حرکت‌های منظم خیابانی به سوگواری می‌پردازند.

این آیین با حضور هیئات عزاداری، جوانان و دلدادگان اهل‌بیت(ع) برگزار می‌شود و عزاداران با حرکت دسته‌های زنجیرزنی و سینه‌زنی، ارادت خود را به آرمان‌های انقلاب اسلامی و مقام رهبری نشان خواهند داد.

مراسم از ساعت ۱۹ امروز پنج‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۴ از میدان شهدا (شهرداری) آغاز شده و عزاداران با حرکت به سمت میدان امام حسین(ع) به برگزاری آیین سوگواری خواهند پرداخت.

از عموم مردم، هیئات مذهبی و جوانان انقلابی دعوت شده است با حضور گسترده در این مراسم، در آیین عزاداری و تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب اسلامی شرکت کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه