English

معاون وزارت جهاد کشاورزی:

مشکل صادرات انار قابل حل است/ توسعه صنایع تبدیلی اولویت اساسی است

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی، از حل مشکل توقف صادرات انار خبر داد و تأکید کرد که پیگیری جدی بازاررسانی گل نرگس در دستور کار قرار دارد.

خواص انار
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، محمدمهدی برومندی معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی، در سفر به استان فارس بیان کرد: چالش حوزه صنایع تبدیلی و سردخانه‌ها مشهود است و باید از طریق سامانه سیتا برای تامین تسهیلات لازم پیگیری شود.

در تشریح اقدامات حمایتی، معاون وزیر بر اهمیت پروژه‌های بزرگ تأکید کرد و افزود: مرکز کشت بافت جهرم با سرمایه‌گذاری بالای ۱۰۰۰ میلیارد تومان در حال تکمیل است و قرار است نهال ۱۴ استان را تأمین کند.

به گفته وی ، فارس در اولویت اجرای پروژه‌های گلخانه‌ای با هزینه هکتاری ۲ تا ۳ میلیارد تومان قرار دارد و اعتبارات آن به‌زودی ابلاغ می‌شود.

در خصوص گل نرگس، وی پیشنهاد داد: باید فرآیند اسانس‌گیری با روش پیشرفته فوق بحرانی دی اکسید کربن انجام شود تا ارزش افزوده محصولات افزایش یابد.

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی در خصوص مدیریت منابع آب شهرستان خفر خاطر نشان کرد: مصرف فعلی ما در این شهرستان ۲۰ تا ۲۵ هزار متر مکعب در هکتار است، در حالی که الگوی جهانی در والنسیا ۴۵۰۰ متر مکعب است.

وی افزود: تشکیل کارگروه مشترک برای تدوین آمایش سرزمین و تعیین آب پایدار برای ۱۷ هزار هکتار باغ در خفر، ضروری است.

برومندی در پایان بر اجرای چارچوب‌های قانونی تأکید کرد: بر اجرای دقیق قانون برنامه هفته توسعه (بند خ ماده ۷۱) و آموزش مهندسان ناظر برای نظارت کامل بر عملیات GAP (تولید غذای سالم) تأکید شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه