English

رییس بنیاد نخبگان استان فارس خبر داد؛

حمایت ویژه بنیاد ملی نخبگان از دانشجویان دکتری در قالب دو طرح جدید

رئیس بنیاد نخبگان استان فارس، از آغاز اجرای دو طرح تازه بنیاد ملی نخبگان با عنوان «آموزش‌یار» و «پژوهش‌یار» خبر داد و این طرح‌ها را فرصتی ارزشمند برای تمرکز و رشد دانشجویان دکتری مستعد کشور دانست.

بنیاد نخبگان فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، حبیب شریف رئیس بنیاد نخبگان استان فارس، امروز یکشنبه ۲۷ مهرماه از آغاز اجرای دو طرح تازه بنیاد ملی نخبگان با عنوان «آموزش‌یار» و «پژوهش‌یار» خبر داد و این طرح‌ها را فرصتی ارزشمند برای تمرکز و رشد دانشجویان دکتری مستعد کشور دانست.

وی با اشاره به رویکرد جدید بنیاد در حمایت هدفمند از دانشجویان دکتری گفت: هدف از این دو طرح، ایجاد زمینه‌ای است تا دانشجویان برتر بتوانند با تمرکز کامل بر مسیر علمی خود، در فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌ها مشارکت کنند و در کنار آن، از حمایت‌های بنیاد ملی نخبگان بهره‌مند شوند.

شریف بیان کرد: بر اساس شیوه‌نامه‌های ابلاغ‌ شده در تاریخ ۲۳ مهرماه ۱۴۰۴، دانشجویان دکتری واجد شرایط می‌توانند در قالب طرح‌های آموزش‌یار و پژوهش‌یار همکاری خود را آغاز کرده و ماهانه ۲۰ میلیون تومان به عنوان حمایت مالی از بنیاد ملی نخبگان دریافت کنند.

رئیس بنیاد نخبگان فارس با تأکید بر نقش این طرح‌ها در توانمندسازی علمی و حرفه‌ای نخبگان جوان افزود: این برنامه‌ها فرصتی هستند تا دانشجویان دکتری برگزیده، همزمان با تحصیل، در مسیر آموزش و پژوهش کشور اثرگذار باشند. ثبت‌نام در این طرح‌ها از اول آبان‌ماه ۱۴۰۴ آغاز می‌شود و جزئیات کامل شرایط و مراحل نام‌نویسی از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان در دسترس قرار دارد.

شریف در پایان خاطرنشان کرد: امید است اجرای این طرح‌ها گامی مؤثر در جهت پرورش نخبگان علمی، تقویت زیست‌بوم پژوهش و ارتقای جایگاه علمی کشور باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه