English

نایب رییس اتاق بازرگانی ایران:

فارس و شیراز، جلوه‌ای از پیوند فرهنگ، صنعت و گردشگری در کشور هستند

نایب‌ رئیس اتاق بازرگانی ایران، شیراز و استان فارس را در کنار فرهنگ غنی و مردمی مهمان‌نواز، قطبی مهم در حوزه اقتصاد، صنعت و گردشگری کشور دانست و گفت: ظرفیت‌های چشمگیری در فارس وجود دارد که باید به شکل هدفمند و هوشمند در مسیر جذب سرمایه‌گذاری خارجی به کار گرفته شود.

پیام باقری
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، پیام باقری نایب رییس اتاق بازرگانی ایران در آیین گشایش نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۵ شیراز، با اشاره به اهمیت رویداد شیراز اکسپو، اظهار کرد: روابط دیرینه تاریخی، فرهنگی و اقتصادی میان ایران و کشورهای عربی، زمینه ساز تقویت صادرات توانمندی های جمهوری اسلامی ایران به کشورهای عربی شده است.

باقری افزود: ایران همواره بر اصل حسن همجواری و تقویت روابط با کشورهای منطقه تاکید داشته و دارد. انتظار می رود سطح مبادلات اقتصادی و تجاری با کشورهای همسایه به سطحی بالاتر و درخور ظرفیت ها ارتقا یابد.

باقری با تاکید بر ظرفیت های بالای اقتصادی و سرمایه گذاری در ایران گفت: کشورهای عربی همواره شرکای تجاری قابل اعتمادی برای ایران بوده اند و اکنون، با توجه به پیشینه مثبت این روابط، باید برای توسعه همکاری ها گام های بلندتری برداشته شود. شیراز اکسپو نیز فرصتی مغتنم است تا سرمایه‌گذاران خارجی با توانمندی‌های علمی، اقتصادی و صادراتی فارس از نزدیک آشنا شوند.

وی با تاکید بر لزوم پیگیری راهبردهای مشخص در این رویداد، تصریح کرد: لازم است محورهایی همچون شکل گیری مشارکت های اقتصادی، توسعه زیرساخت های ترانزیتی، حمل و نقل و لجستیک، تولید مشترک و ورود به زنجیره ارزش جهانی به صورت جدی در برنامه های اکسپو دنبال شود.

نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران همچنین شیراز و استان فارس را در کنار فرهنگ غنی و مردمی مهمان‌نواز، قطبی مهم در حوزه اقتصاد، صنعت و گردشگری کشور دانست و گفت: ظرفیت‌های چشمگیری در فارس وجود دارد که باید به شکل هدفمند و هوشمند در مسیر جذب سرمایه‌گذاری خارجی به کار گرفته شود.

رویداد شیراز اکسپو، از بزرگترین رویدادهای ملی  

در ادامه غلامرضا توکل شوریجه رییس مجمع نمایندگان استان فارس، گفت: همه دور هم جمع شدیم تا از ظرفیت‌هایی که تا به امروز در استان فارس، این کشور چهار فصل و این ایران کوچک داشته‌ایم، استفاده کنیم و پیام ایران را به جهان برسانیم.

وی با انتقاد از ضعف در تبلیغ و ترویج ظرفیت‌های فارس، ادامه داد: شاید آن‌طور که باید، نتوانسته‌ایم ظرفیت‌های خدادادی استان را در قاب رسانه تبلیغ و فرهنگ‌سازی کنیم. مأموریت امروز ما این است که این ظرفیت‌ها را به منصه ظهور برسانیم.

رئیس مجمع نمایندگان فارس در مجلس شورای اسلامی، دیپلماسی اقتصادی و در کنار هم بودن را نشان از اتحاد و وحدت بخش خصوصی و دولتی دانست و با بیان اینکه این یک فرصت مغتنم است، افزود: امروز با تبادلات و تعاملات، به‌خصوص در زمینه صنعت و توانمندی‌های صادراتی، در کنار نخبگان اقتصادی کار اقتصادی می‌کنیم.

توکل، رویداد شیراز اکسپو را از بزرگترین رویدادهای ملی دانست که در مسیر آبادانی و توسعه همه‌جانبه در کنار هم شکل گرفته است.

نماینده مردم کوار و سروستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ساختار حمایتی مجلس، تصریح کرد: مسئولان استان فارس آماده رفع موانع پیش روی فعالان اقتصادی هستند.

فارس، سرزمینی پر از فرصت و بستری ایده‌آل برای سرمایه‌گذاری

همچنین مسعود گودرزی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، این رویداد را فرصتی طلایی برای شکل‌گیری همکاری‌های نزدیک‌تر، سرمایه‌گذاری‌های مشترک و شروع فصلی جدید در مسیر توسعه استان دانست.

گودرزی بااشاره به اینکه استان فارس، سرزمینی پر از فرصت و بستری ایده‌آل برای سرمایه‌گذاری است، افزود: این استان با سابقه ای درخشان در تاریخ و تمدن، برخورداری از ظرفیت های مالی و معنوی، میراث های تاریخی و دینی، منابع طبیعی و نبوغ انسانی، جایگاهی ویژه و بی نظیر در جذب سرمایه دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس همچنین با اشاره به سرمایه‌های مادی و معنوی استان، فارس را برخوردار از پشتوانه‌ای کم‌نظیر معرفی کرد و گفت: میراث‌های جهانی همچون پاسارگاد و تخت جمشید، اشعار جاودانه حافظ، حکمت بی بدیل سعدی، حرم مطهر شاهچراغ (ع)، زمین های حاصلخیز، صنعتی رو به توسعه و دانشگاه هایی پیشرو، همگی عواملی هستند که فارس را به نماد همبستگی، فرهنگ و توسعه در کشور تبدیل کرده اند.

وی از حضور گرم و پرشور سرمایه‌گذاران خارجی به ویژه هیئت‌های تجاری کشورهای همسایه و منطقه خلیج فارس در این رویداد بین‌المللی ابراز خرسندی کرد و این استقبال را نشانه ای روشن از اراده مشترک برای سرمایه‌گذاری و همکاری در ساختار نوین اقتصادی ایران دانست.

گودرزی همچنین به رویکرد استان فارس در برگزاری رویدادهای مهم ملی و بین‌المللی اشاره کرد و یادآور شد: امسال نیز اجلاسیه منطقه‌ای دیپلماسی و اجرای ارکستر فیلارمونیک ارمنستان برگزار شده است؛ برنامه‌هایی که حاصل تدبیر هوشمندانه استاندار فارس و نمادی از راهبرد دیپلماسی اقتصادی این استان است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: همزمان با برگزاری اکسپو، رویداد ملی “ایران جان، فارس ایران” از شبکه‌های مختلف صدا و سیما پخش می‌شود که به معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان می‌پردازد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه