English

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اعلام کرد؛

رشد ۱۱ درصدی حمل‌ونقل جاده‌ای فارس/ ۹۰ پروژه عمرانی راهداری آماده افتتاح

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان فارس با اشاره به جابه‌جایی بیش از ۱۵ میلیون تن کالا و ۳.۵ میلیون مسافر در چهار ماه نخست امسال، از رشد ۱۱ درصدی حمل‌ونقل جاده‌ای استان خبر داد و گفت: ۹۰ پروژه عمرانی راهداری با اعتباری بیش از ۲ هزار میلیارد تومان همزمان با هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد.

رشد ۱۱ درصدی حمل‌ونقل جاده‌ای فارس/ ۹۰ پروژه عمرانی راهداری آماده افتتاح
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، علیرضا امیری مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان، امروز دوشنبه ۲۷ مردادماه، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده استان در حوزه حمل‌ و نقل، اظهار داشت: فارس با در اختیار داشتن حدود ۵۵ هزار ناوگان حمل‌ونقل عمومی، شامل بیش از هفت هزار راننده حرفه‌ای در بخش مسافر و بیش از ۴۸ هزار ناوگان باری، توانسته خدمات گسترده‌ای در این عرصه ارائه کند.

وی ادامه داد: در چهار ماه نخست امسال بیش از ۱۵ میلیون تن کالا و بیش از سه و نیم میلیون مسافر در استان جابه‌جا شدند که این تعداد نسبت به مدت مشابه پارسال، رشد ۱۰ تا ۱۱ درصدی را نشان می‌دهد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای فارس از بهره‌برداری ۹۰ پروژه این اداره کل با اعتباری افزون بر ۲ هزار میلیارد تومان همزمان با هفته دولت خبر داد و گفت: این طرح‌ها گامی مهم در مسیر ارتقای رفاه عمومی و توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل استان خواهد بود.

وی با تأکید بر اهمیت تعهد و خدمت به مردم و توسعه سازمانی و اجتماعی کشور، از رسانه‌ها به عنوان بازوان قدرتمند مطالبه‌گری و نقد سازنده یاد کرد و افزود: همکاری میان روشنفکران و خبرنگاران، دستگاه دولتی و جامعه جمهوری اسلامی ایران بستر اصلی رشد و پیشرفت است و این همکاری، زمینه‌ساز رفع مشکلات و بهبود کیفیت زندگی مردم خواهد بود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای فارس، در خصوص خدمات‌ ارائه شده از سوی این اداره کل در ایام اربعین حسینی نیز گفت: استان فارس به‌عنوان یکی از محورهای اصلی اعزام زائران به مرزهای شلمچه و چذابه، امسال نیز با استفاده از ناوگان بخش خصوصی و تحت نظارت کامل راهداری، توانست در بحث جابه‌جایی زائران عملکرد خوبی از خود نشان داده و نسبت به سال گذشته رشد سه درصدی در این زمینه را به ثبت برساند.

امیری اظهار کرد: به منظور تسهیل در رفت و آمد و تضمین آسایش و آرامش زائران، اقدامات گسترده‌ای در زمینه ارتقای ایمنی راه‌ها شامل ارتقای ایمنی رویه راه‌ها، توسعه روشنایی خطی و نقطه‌ای، نصب و اصلاح حفاظ‌های میانی و بهینه‌سازی شیب‌های جاده‌ای صورت گرفت.

وی ادامه داد: در ایام منتهی به اربعین، ۲۲ مجتمع خدمات رفاهی در سطح محورهای مواصلاتی و کریدور اربعین استان خدمات قابل قبولی به زائران ارائه دادند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای فارس گفت: ۲ ایستگاه پویش چشم به راهیم در شهرستان ‌های نی ریز و رستم نیز طی مدت مذکور ضمن ارائه خدمات فرهنگی به زائران، نسبت به پذیرایی از آنها و فراهم کردن شرایط استراحت زائران اقدام کردند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه