English

دبیر جامعه روحانیت شیراز:

راه الحاق به قافله شهدا، تنها با سبک‌بار شدن ممکن است/ سردار شهید غیب پرور سبک بار زیست

دبیر جامعه روحانیت شیراز‌ با اشاره به اینکه سردار شهید حاج غلامحسین غیب‌پرور سبک‌بار زیست و همین سبک‌زیستی بود که او را به قافله‌ی شهدا رساند، گفت: راه الحاق به قافله‌ی شهدا، جز از طریق سبک‌بار شدن و خالص شدن، ممکن نیست.

راه الحاق به قافله شهدا، تنها با سبک‌بار شدن ممکن است/ سردار شهید غیب پرور سبک بار زیست
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، حجت الاسلام و المسلمین محی الدین طاهری دبیر جامعه روحانیت شیراز، امروز دوشنبه ۱۳ مردادماه در جمع تعدادی از پاسداران سپاه با تأکید بر ضرورت تداوم راه شهیدان و پاسداشت سبک زندگی آنان، گفت: در امتداد خط ولایت و شهادت، حتی در سنین بالا نیز اگر کسی سبک‌بال و خالص باشد، عاقبتش ختم به شهادت خواهد شد.

وی با اشاره به این‌که باید راه فرماندهان شهید را ادامه داد، اظهار داشت: چه شد که فرماندهان بزرگ و مردان میدان در دوران‌های مختلف، توفیق شهادت پیدا کردند؟ اگر امروز شما امتداد راه آنان هستید، باید بدانید که راه الحاق به قافله‌ی شهدا، جز از طریق سبک‌بار شدن و خالص شدن، ممکن نیست.

حجت‌الاسلام و المسلمین طاهری، با اشاره به خطبه‌ای از امیرالمؤمنین علی (علیه‌السلام) در نهج‌البلاغه گفت: حضرت در خطبه‌ای کوتاه می‌فرمایند؛ «تَخَفَّفُوا تَلْحَقُوا» یعنی اگر می‌خواهید به کاروان انبیاء و اولیاء و شهدا ملحق شوید، راهش این است که سبک‌بار شوید، بار خود را کم کنید و دل را از تعلقات خالی سازید.

وی افزود: فرماندهان ارزشمندی که در جنگ ۱۲ روزه اخیر به شهادت رسیدند، همه خفیف‌بار بودند؛ همان‌گونه که سردار شهید حاج غلامحسین غیب‌پرور سبک‌بار زیست و همین سبک‌زیستی بود که او را به قافله‌ی شهدا رساند.

طاهری با اشاره به خاطره ای از  خود در دوران دفاع مقدس گفت: در جبهه خانواده‌ای را دیدم که تنها یک فرزند داشتند و با وجود مخالفت خانواده با دیدگاه ها و منش او، آن جوان به جبهه آمده بود و به ما گفت که امروز شهید خواهم شد و در کمال تعجب ما، در همان ساعات اولیه حضور در خط مقدم تپه‌های ذوالفقاری به شهادت رسید. این توفیق، نتیجه‌ی سبک‌بار بودن و دل بریدن از دنیا است.

مسئول مدرسه علمیه محمودیه ادامه داد: برای فتح قله‌ها باید بارها را زمین گذاشت. همان‌گونه که کوهنوردان، گاه تنها با یک قرص غذا راهی فتح قله می‌شوند چرا که اگر بار انسان سنگین باشد، نمی‌تواند به آن قله‌ها برسد و در نتیجه کوه نورد قله ی شهادت باید بار وابستگی‌ها، بار غرور، عجب، رفاه‌طلبی و خودبینی را زمین بگذارد.

حجت الاسلام و المسلمین طاهری در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تمجید از سپاه پاسداران گفت: با جرئت عرض می‌کنم، مکتبی‌ترین، انقلابی‌ترین، ولایی‌ترین مجموعه کشور همین مجموعه سپاه پاسداران است. اما باید مواظب باشیم دچار عُجب و غرور نشویم چرا که برتری در عمل صالح و رعایت تقوا است، نه ادعا.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه