سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است

معاون دادگستری استان اعلام کرد؛

آزادی ۷۰ زندانی جرایم غیر عمد فارس، در قالب پویش" به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم"

معاون قضایی و حل اختلاف دادگستری فارس گفت: در پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» از ابتدای تیرماه سال جاری ۷۰ زندانی جرایم غیر عمد با بدهی ۱۵ میلیارد ریال آزاد شدند و همچنین ۱۵ فقره پرونده جرایم کیفری به صلح و سازش ختم شده است.

آزادی زندانی
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، محمدهادی طاهری معاون قضایی و حل اختلاف دادگستری فارس، در خصوص پویش «به حرمت امام حسین (ع) می‌بخشم» با بیان اینکه پویش‌های بخشش و گذشت در استان با همراهی اولیای دم و شکات دعاوی مختلف بهترین نتایج در مصالحه پرونده‌ها را در بر داشته است، گفت: این پویش با پیوند زدن عمل حقوقی بخشش و سازش به ارزش‌های دینی، معنوی و روانی سبب می‌شود افراد نه‌تنها راضی باشند، بلکه احساس کنند کار بزرگی کرده‌اند که آثاری ماندگار هم در دنیا و هم در آخرت برای فردی که می‌بخشد در پی دارد.

وی ضمن تاکید بر اینکه پویش‌های بخشش و گذشت در استان فارس با همراهی اولیای دم و شکات دعاوی مختلف بهترین نتایج در مصالحه پرونده‌ها را در بر داشته است خاطر نشان کرد: این پویش‌های مختلف صلح و سازش باعث می‌شود فرد هویتش را از شاکی یا طلبکار به محب اهل بیت (ع) تغییر دهد و این هویت‌بخشی جدید، احساس ارزشمندی و رضایت می‌آورد.

معاون قضایی و حل اختلاف رئیس کل دادگستری فارس برنامه ستاد ملی صبر و ستاد صبر استان فارس در توسعه و ترویج فرهنگ بخشش و اصلاح ذات البین در قالب پویش‌های مناسبتی را ستودنی خواند و افزود: فراهم ساختن زمینه تمرکز و تأمل برای شکات پرونده‌ها جهت بخشش و گذشت در مناسبت‌های مذهبی باعث توسعه فرهنگ دینی اصلاح ذات البین، گذشت و ایثار در جامعه می‌شود.

طاهری در ادامه ضمن عرض تسلیت شهادت سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) و یاران با وفای ایشان بیان داشت: افراد در اعتقاد دینی خود بر این ایمان دارند که اگر به خاطر امام حسین (ع) ببخشند، خدا بهترش را در دنیا یا آخرت جبران می‌کند و این ایمان به جبران، خودش یک رضایت قلبی عمیق در پی دارد.

وی در ادامه با بیان اینکه طی سالیان گذشته تاکنون، عمده پرونده‌های قصاص در استان فارس تعیین تکلیف شده و بخش عمده‌ای از آنان در سال گذشته و امسال منجر به سازش و گذشت شده است، گفت: با کاهش پرونده‌های قصاص هدف گذاری معاونت حل اختلاف استان فارس ایجاد سازش در سایر پرونده‌ها از جمله ورود به پرونده‌های اختلافات خانوادگی است.

معاون قضایی و حل اختلاف رئیس کل دادگستری فارس تصریح کرد: یکی از اقدامات ابتکاری معاونت حل اختلاف استان فعال‌تر کردن هیئت‌های صلح مساجد، مراجع انتظامی و مدارس است که کمک شایانی در حل و فصل اختلافات در یک سال اخیر داشته است.

طاهری عنوان کرد: در پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» از ابتدای تیرماه سال جاری ۷۰ زندانی جرایم غیر عمد با بدهی ۱۵ میلیارد ریال آزاد شدند و همچنین ۱۵ فقره پرونده جرایم کیفری به صلح و سازش ختم شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه