سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

طرح «مهر درمان» در فارس آغاز بکار کرد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از آغاز به کار طرح «مهر درمان» با هدف ارائه خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی در فارس خبر داد.

علوم پزشکی شیراز
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این باره گفت: در این طرح، تیمی از پزشکان متخصص و فوق تخصص در رشته‌های مختلف پزشکی، در بیمارستان‌های شهرستان‌ها حضور یافته و به ارائه خدمات درمانی به بیماران می‌پردازند.

امین نیاکان با اشاره به اینکه هدف از اجرای طرح مهر درمان، دسترسی عادلانه مردم شهرستان‌ها به خدمات درمانی با کیفیت و تخصصی است، اضافه کرد: با حضور پزشکان متخصص و فوق تخصص در این مناطق، بیماران دیگر نیازی به مراجعه به مراکز استان نداشته و می‌توانند خدمات مورد نیاز خود را در شهر خود دریافت کنند.

نیاکان یادآور شد: به منظور ارائه خدمات درمانی بهینه و هدفمند، پیش از حضور تیم پزشکی در هر شهرستان، فرایند بیماریابی و شناسایی بیماران نیازمند به خدمات تخصصی توسط بیمارستان‌های محلی انجام می‌شود.

معاون درمان دانشگاه افزود: این اقدام، اطمینان می‌دهد که در زمان حضور پزشکان متخصص و فوق تخصص، فرایند ارائه خدمات درمانی به صورت سازمان‌یافته و کارآمد صورت پذیرد.

او خاطرنشان کرد: این طرح، علاوه بر ویزیت بیماران، به فعال‌سازی اتاق عمل‌های بیمارستان‌های شهرستان‌ها نیز کمک می‌کند و نقش مهمی در ارتقای سطح سلامت جامعه ایفا خواهد کرد.

نیاکان گفت: نخستین برنامه این طرح در بیمارستان شهید فرج اله رضازاده قائمیه با حضور اکبر اجرائی رییس حوزه ریاست و مشاور اجرایی رییس دانشگاه و فرشاد فلاحتی» مدیر امور بیماری‌ها و مراکز تشخیصی و درمانی معاونت درمان و جمعی از پزشکان متخصص و فوق تخصص به اجرا درآمد که ۱۷۰ بیمار نیازمند از خدمات تخصصی و فوق تخصصی بهره‌مند و ۴ عمل جراحی موفق نیز انجام شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه