سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

استاندار فارس:

امیدآفرینی و جلوگیری از مهاجرت نخبگان از اهداف شرکت‌های دانش‌بنیان است

استاندار فارس بر ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه تجاری‌سازی و صادرات محصولات آن‌ها تأکید کرد‌ و گفت: اشتغال جوانان تحصیلکرده و نخبه در این شرکت‌ها موجب ایجاد امیدواری و پیشگیری از مهاجرت نخبگان از کشور می‌شود.

استاندار فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، حسینعلی امیری در بازدید از پارک علم و فناوری استان فارس، با اشاره به نامگذاری امسال به «سرمایه‌گذاری برای تولید»، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان را یکی از اقدامات مفید و موثر در جهت تحقق فرمان مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) عنوان کرد.

استاندار فارس شرکت‌های دانش‌بنیان را سرمایه‌هایی ارزشمند دانست که توسط جوانان مستعد و سخت‌کوش کشور که از دانشگاه‌های معتبر داخلی و خارجی فارغ‌التحصیل شده‌اند اداره می‌شود.

امیری با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه پارک علم و فناوری اظهار داشت: عمده شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا هستند و به حمایت‌های مالی و حقوقی و تجهیز منابع و هماهنگی‌ برای فروش محصولاتشان نیاز دارند.

وی گفت: مهم‌ترین نیاز این شرکت‌ها تجاری‌سازی محصولات و اختراعات و زمینه‌سازی برای صادرات آن‌هاست که برای تسهیل این روند، هماهنگی‌های لازم صورت خواهد گرفت.

نماینده عالی دولت در استان فارس با اشاره به این که در استان فارس ۳۶۰ شرکت دانش‌بنیان فعالیت می‌کنند که بیش از ۱۷۰ شرکت در شیراز فعال است، اظهار داشت: با همکاری مدیریت ارشد استان و مسئولان مربوطه، مشکلات و مسائل این شرکت‌ها احصاء و برای رفع آن‌ها چاره‌اندیشی خواهد شد تا زمینه برای ورود محصولات این شرکت‌ها به بازارهای داخلی و همچنین صادرات به بازارهای جهانی فراهم گردد.

استاندار فارس با بیان این که شرکت‌های دانش‌بنیان نقش موثر در تکمیل استقلال اقتصادی کشور دارند، بر بهره‌گیری از توانمندی‌های جوانان مستعد برای توسعه و پیشرفت این شرکت‌ها تأکید کرد.

وی گفت: اشتغال جوانان تحصیلکرده و نخبه در این شرکت‌ها موجب ایجاد امیدواری و پیشگیری از مهاجرت نخبگان از کشور می‌شود.

امیری ادامه داد: وجود دانشگاه‌های شیراز و صنعتی شیراز که از مراکز علمی تراز اول در سطح کشور و منطقه هستند، می‌تواند پشتوانه علمی و تخصصی شایسته‌ای برای شرکت‌های دانش‌بنیان در سطح استان فارس باشد و بایستی از توان علمی و تخصصی این نیروها در جهت پیشبرد اهداف بلندمدت اقتصادی استفاده کرد.

توسعه فضای فیزیکی و تأمین اعتبار و منابع مالی بخش دیگری از سخنان استاندار فارس در بازدید از پارک علم و فناوری بود و استاندار فارس اظهار داشت: با بررسی‌های کارشناسی اقدامات لازم برای الحاق فضای مورد نیاز به پارک علم و فناوری انجام می‌گیرد.

 وی گفت: برای تأمین منابع مالی به بانک‌ها دستورات لازم برای پرداخت وام به این شرکت‌ها داده خواهد شد و همچنین امکان استفاده از ظرفیت‌های قانونی مانند معافیت‌های مالیاتی برای بخش‌های پژوهشی و تجهیز مالی از طریق بودجه تخصیص داده شده برای تحقق «سرمایه‌گذاری برای تولید» و بهره‌گیری از سهم دولت از اعتبار سرمایه صندوق پژوهش و فناوری از راه‌های تأمین اعتبار برای پارک علم و فناوری فارس است.

در زمینه تأمین برق شرکت‌های پارک علم و فناوری حسینعلی امیری پیشنهاد استفاده از پنل‌های خورشیدی و تولید برق از این طریق را مطرح نمود که در مدت حداقل یکسال امکان تأمین بخشی از برق مورد نیاز شرکت‌ها را فراهم خواهد کرد.

استاندار فارس در پایان ابراز امیدواری کرد در بازه‌های زمانی سه ماه یک بار امکان بازدید مدیران و مسئولان استانی از پارک علم و فناوری فارس فراهم گردد تا مسئولان از نزدیک در جریان مشکلات و روند پیشرفت فعالیت‌های این نهاد قرار گیرند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه