سرخط خبرها
  • دعوت از لژیونر دورگه جدید به اردوی تیم ملی بسکتبال
  • آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع نیست
  • پلاک شدن اسکوترها جدی تر شد
  • دانمارک به دنبال ممنوعیت پخش اذان ازبلند گو‌های مساجد شد
  • اعتراض کمدین آمریکایی به ویزای یک روزه بازیکنان ایران
  • ادامه برخورد نادرست علیه بیماران در کمپ‌های ترک اعتیاد
  • اصناف: گرانی لحظه‌ای، صنف ها را از قیمت‌گذاری عاجز کرد
  • پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت
  • مراقب کلاهبری بازار داغ شرط بندی جام‌جهانی باشید
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند

معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز مطرح کرد؛

درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال سرمایه گذاری دراز مدت برای نسل های آینده

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال را یک سرمایه گذاری دراز مدت برای نسل های آینده و اقدام جدی وزارت بهداشت برای حمایت از قشر مستضعف جامعه برشمرد.

درمان کودکان
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، مهرداد شریفی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز درباره اقدامات صورت گرفته در استان فارس در زمینه درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی اظهار داشت: با دستور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، این طرح به طور کامل در استان فارس در حال اجرا است.

وی افزود: در همه بیمارستان های دولتی استان فارس فرانشیز کودکان زیر ۷ سال و خدمات در بخش بستری به صورت رایگان ارائه می شود.

شریفی، درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی را یک سرمایه گذاری درازمدت برای نسل های آینده کشور عنوان و تاکید کرد: برخی از کودکان به دلیل شرایط مالی خانواده ها امکان مراجعه به مرکز درمانی را نداشتند و یا خدمات دریافتی به آنان مطلوب نبود که با این طرح، والدین می توانند بدون هیچ دغدغه ای کودکان خود را در بیمارستان ها به صورت رایگان درمان کنند.

 معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال را اقدام جدی وزارت بهداشت در جهت حمایت از قشر مستضعف جامعه دانست و تصریح کرد: مراجعه بهتر کودکان به مراکز درمانی و بهداشتی کمک شایانی به تشخیص زودرس بیماری ها خواهد کرد و همین امر سبب می شود برای کودکان عارضه کمتری ایجاد شده و این امر در کاهش هزینه درمان نیز موثر خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه