سرخط خبرها
  • صدور کیفرخواست متهمان پرونده زمین‌خواری و کلاهبرداری میلیاردی از طریق جعل اسناد
  • پرداخت ماهیانه ۲۰ میلیون تومان به رتبه‌های برتر کنکور
  • وجود بیش از ۱۵ هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل استثنایی
  • وزیر ارتباطات: پایداری شبکه در شرایط جنگی، حاصل توان متخصصان داخلی است
  • پایان کار نوجوانان هندبال ایران با کسب سهمیه جهانی و مقام چهارم آسیا
  • تیراندازی در فیروزآباد و مجروح شدن ۳ نفر
  • تکذیب ادعای حمله مسلحانه به روستای دری مریوان
  • ۱۰ صیاد گمشده بندرلنگه‌ای در ابوظبی هستند
  • لیونل مسی از تیم ملی فوتبال آرژانتین خداحافظی کرد
  • سردار نقدی: بیش‌از ۹۰ درصد موشک‌های ما در دسترس هستند
  • سهمیه بنزین خودروهای شخصی ۲ استان مرزی به ۱۶۰ لیتر رسید

معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد؛

شناسایی و برخورد قانونی با ۲ شبکه دیگر قاچاق واکسن «گارداسیل» در شیراز

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شناسایی و برخورد قانونی با دو شبکه دیگر قاچاق واکسن «گارداسیل» در شیراز خبر داد.

معاون علوم پزشکی شیراز
به گزارش خبرگزاری موج از فارس
، محمدجواد راعی با اشاره به پیگیری و رصد شبانه روزی کارشناسان این معاونت در شبکه های اجتماعی گفت: پس از رصد شبکه ‌های اجتماعی، دو تیم سازمان یافته دیگر که در زمینه تبلیغ و فروش غیرمجاز واکسن «گارداسیل» در سطح شهر و فضای مجازی فعالیت داشتند، شناسایی و افراد متخلف به دادگاه معرفی شدند.
 
او با بیان اینکه این اقدام با همکاری نیروهای انتظامی، مقام قضایی و نماینده دادگستری شیراز انجام شده است، ادامه داد: واکسن‌ «گارداسیل» از یک مرکز متخلف در شیراز کشف و پس از بررسی های انجام شده از افراد تجویز کننده این واکسن، مشخص شد در یک سال گذشته، بیش از ۱۰۰ عدد از انواع واکسن ‌های گارداسیل چهار ظرفیتی و ۹ ظرفیتی، به صورت قاچاق و غیر مجاز به فروش رسیده است.
 
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه واکسن گارداسیل تنها در داروخانه‌های منتخب دانشگاه عرضه می ‌شود، افزود: این واکسن باید به صورت یخچالی و با رعایت زنجیره سرد نگهداری و عرضه شود.
 
او از مردم استان فارس خواست تا هر گونه دارو و واکسن را تنها از داروخانه‌های معتبر تهیه کرده و فریب تبلیغات افراد سودجو را نخورند، همچنین در صورت مشاهده این چنین موارد، موضوع را به کارشناسان حوزه سلامت با شماره ۱۹۰ اطلاع دهند.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه